Ioana Cosma a mai primit o lovitură la scurt timp după ce a fost dată afară

George Drafta 03.02.2023, 09:55
Ioana Cosma a mai primit o lovitură la scurt timp după ce a fost dată afară

Emisiunea „Ora exactă în sport” va dispărea din grila Pro Arena începând cu ziua de luni, iar odată cu acestă decizie va înceta şi colaborarea celor două vedete ale postului cu trustul din Pache Protopopescu.

Este vorba despre Ioana Cosma şi Mihai Mironică. În privinţa primeia s-a avansat ipoteza că ea ar putea ajunge la Prima Sport. Dar informaţia a fost deminţită de o altă vedetă, Radu Banciu.

„Să oficializăm, nu era o știre reală. Era o știre tipică din media de la noi. Mi s-a confirmat din sursa sigură, că nu există negocieri. Mi s-a spus că nu se pune problema unei veniri, era o cioacă de presă”, a anunţat experimentatul jurnalist la Prima Sport.

Radu Banciu nu era deloc încântat de ideea de a fi coleg cu fosta prezentatoare de la Pro Arena
Radu Banciu nu era deloc încântat de ideea de a fi coleg cu fosta prezentatoare de la Pro Arena

O altă lovitură pentru Ioana Cosma a venit însă la scurt timp după ce plecarea ei din trustul Pro a fost anunţată. Ei i-a fost închis un cont de YouTube pe care şi-l deschisese recent. Şi pe care urcase nişte clipuri din vizita sa recentă în Scoţia. Acolo, realizatoarea tv a asistat la un meci al lui Glasgow Rangers. Doar că încălcarea unor temeni şi condiţii din mediul virtual au determinat Google să ia decizia radicală. Iar Ioana a renunţat la anunţul prin care îşi făcea publică prezenţa pe YouTube.

Se încheie o eră

Ioana Cosma lasă în urmă o perioadă extrem de lungă în care şi-a identificat imaginea cu cea a trustului Pro. Unul dintre momentele sale de neuitat petrecute acolo a fost Euro 2020, turneu final la care a şi comentat câteva dintre meciurile competiţiei. Însă acest aspect i-a adus şi critici.

Ioana Cosma a primit vestae nedorită la începutul anului
Ioana Cosma a primit vestae neaşteptată la începutul anului

„Gura lumii nu ar trebui băgată în seamă. Pe de altă parte, părerile oamenilor trebuie luate în calcul. Nu am stat să citesc cu foarte multă atenție și nu m-am încărcat negativ cu toate comentariile. Am văzut câteva dintre sfaturile și criticile primite și am încercat să iau ce e mai bun.

Acolo nu eram o fată care comenta, ci un comentator și atât, deci oamenii au avut dreptul să își spună părerea, pentru că a fost vorba despre un serviciu, prestat bine sau nu. Trebuia luat contextul în ansamblu, eu am comentat 7 meciuri în toată viața mea, cu cele de la Euro, ceilalți comentatori aveau sute”, a declarat vedeta tv la vremea respectivă pentru Libertatea.

Urmăriți Playsport.ro și pe