Ioana Cosma, acidă la plecarea din PRO TV. „Sclavii sunt eterni”

Catinca Giosanu 06.02.2023, 09:05
Ioana Cosma, acidă la plecarea din PRO TV. „Sclavii sunt eterni”

Ioana Cosma şi-a anunţat prietenii virtuali că s-a încheiat un capitol în viaţa ei. Pro Arena a scos din grila de programe emisiunea pe care ea o modera împreună cu Mihai Mironică. Fanii au încurajat-o să continue pe drumul acesta și i-au urat succes în noile proiecte.

Ioana Cosma, înlăturată de la PRO TV

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ioana Cosma spune că a fost înlăturată de la PRO TV. Duminică, 5 februarie, a avut loc ultima ediție a emisiunii „Ora Exactă în Sport”. După cum era de așteptat, au fost redate mai multe momente inedite din istoria transmisiunilor. La final, prezentatoarea tv a izbucnit în lacrimi.

Dacă în timpul transmisiei Ioana și-a stăpânit stările de furie, în mediul online lucrurile au stat cu totul diferit. Blondina s-a dezlănțuit pe rețelele de socializare. Ea și-a ales cu atenție cuvintele, unele dintre acestea fiind foarte dure.

Aș vrea să scriu, dar nu știu exact ce să aștern pe hârtie. Pro tv m-a defint ca om, neînfricat, cu argumente, mi-a zis gândește liber! Eram liberă azi și politicaly correct mâine. Mi-am pierdut busola, dar până la final am ținut jurnalismul sus, m-am implicat când am crezut că, neinformați, oamenii au greșit. Urcușuri și coborâșuri au fost, am greșit, am învățat, dar nu am tolerat.

Sunt oameni minunați acolo, unii au sădit și au crescut, alții au pus doar lăstari, dar sunt plămădiți din același aluat. Pro Tv înseamnă oameni talentați, oameni dedicați. Pro tv înseamnă oameni buni. Atât!
Pro tv însă nu înseamnă oameni care sapă la fundație, înseamnă doar cei care pun mâna la construcție!”, se arată în mesajul postat de Ioana.

Reacția inedită a fanilor

Oamenii au fost complet luați prin surprindere de anunțul făcut de Ioana Cosma. Mulți s-au arătat socați de faptul că blondina a folosit la finalul postării hashtag-uri precum ”slaviinumor”, ”slaviisunteterni” sau ”restuleltacere”.

Dragă Ioana, meseria asta tu o ai în sânge. Continuă pe drumul ăsta și fără Pro tv. Alege să faci podcast. Ai destui admiratori pentru a reuși. Succes! Știu că vei reuși!”, ”Ești un jurnalist top, succes în noile proiecte!
Keep rockin’ Ioana!”, ”Ioana capul sus, viața merge mai departe și fără Pro Tv și vorba românească ”un șut în … un pas înainte! Succes, fată frumoasă și deșteaptă!”, ”Te iubim Ioana, ești o moderatoare de exceptie mult succes sper sa te vedem chiar mia placut cum ai moderat emisiunea”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Ioana Cosma le-a primit pe Facebook.

Unde va putea fi văzută Ioana Cosma

În locul emisiunii găzduite de Ioana Cosma vor fi difuzate serialele de comedie „Familia Bundy”, „Seinfeld” și „Marea Țăcăneală”. Cele trei seriale se vor vedea zilnic între orele 10.00 și 12.30.

Se vehiculează că Ioana Cosma se va alătura echipei Prima Sport. De menționat este că nu doar Mihai Mironică și Ioana au fost înlăturați de la Pro TV. La fel s-a întâmplat și cu Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Dan Ionescu și producătorul emisiunii, Leonard Badea. Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-ar fi înaintat demisia la aflarea veștii.

Urmăriți Playsport.ro și pe