Ion Țiriac primeşte o pensie uriaşă de la statul român. I se cer explicații după ce s-a aflat totul

Alex Matei 30.03.2023, 09:58
Ion Țiriac primeşte o pensie uriaşă de la statul român. I se cer explicații după ce s-a aflat totul

Ion Ţiriac primește lunar de la statul român o sumă impresionantă cu adevărat. Influentul om de afaceri deține o avere colosală și nu depinde de pensia frumoasă. Din acet motiv, el a ales să nu ridice niciodată pensia.

Ce pensie primește Ion Țiriac de la statul român

Omul care deține complexul Stejarii Contry Club încasează de la statul român o pensie de 12.000 de lei. Miliardarul român a spus într-o declarație că a ales să nu îşi ridice niciodată pensia.

Mulți s-au întrebat ce a făcut Ion Țiriac ca să primească o așa pensie frumoasă. Ei bine, fostul jucător de tenis a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel. Chiar și așa, s-au găsit oameni care să spună că au dubii în ceea ce privește pensia uriașă pe care o primește Ion Țiriac de la statul român.

Mihai Rusu, despre pensia uriașă a lui Ion Țiriac

Într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro, Mihai Rusu (74 de ani), fost jucător de tenis și candidat la șefia FRT, a spus că nu își explică motivul pentru care Țiriac încasează o asemenea pensie.

Cum încasează pensie dacă a lipsit opt ani din țară?”, s-a întrebat Mihai Rusu.

Fostul jucător de tenis i-a cerut miliardarului explice care este motivul real pentru care pe care primeşte atât de mulți bani de la statul român.

”N-a fost la serviciu nicio secundă, ca să zic așa!”

După ce și-a încheiat cariera de sportiv, Ion Țiriac a fost anjagat în cadrul Ministerului de Interne pe funcția de ofițer. Afaceristul care ocupă locul 1456 în topul bogaţilor lumii a recunoscut că primește o pensie uriașă de la statul român, dar a ezitat să vorbească despre cei opt ani în care a lipsit din țară.

Mihai Rusu este sigur că miliardarul român ”n-a fost la serviciu nicio secundă în perioada 1982-1990”.

E interesant de înțeles cum Țiriac încasează de la Ministerul de Interne o pensie de 12.000 de lei, a cărei existență chiar el a recunoscut-o public, în contextul în care n-a pus piciorul în România în perioada 1982-1990. N-a fost la serviciu nicio secundă, ca să zic așa!”, a mai spus spus Rusu, cel care are 74 de ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe