Ion Țiriac se ghidează după vorba ”iubirea nu are vârstă”. Pozele pe care le-ar vrea șterse de pe internet

Moldoveanu Camelia / 05.04.2021, 16:22
Ion Țiriac se ghidează după vorba ”iubirea nu are vârstă”. Pozele pe care le-ar vrea șterse de pe internet

Miliardarul Ion Țiriac (81 de ani) este cunoscut pentru iubitele lui mult mai tinere.  Fost jucător profesionist de tenis român, în prezent afacerist, s-a iubit o perioadă cu controversata Laurette. Pozele cu cei doi împreună sunt incendiare și sigur le-ar vrea șterse de pe internet.

Țiriac are mare lipici la femeile tinere, ”iubirea nu are vârstă”

Țiriac și Laurette au fost surprinși împreună pe plajă
Țiriac și Laurette au fost surprinși împreună pe plajă

În vara anul 2016, paparazzii publicat imagini cu omul de afaceri pe litoral. Nu a putut fi trecut cu vederea faptul că miliardarul era însoțit chiar și în apă de către bodyguarzi. Dar nu asta le-a atras cel mai mult atenția jurnaliștilor, ci apariția pe nepusă masă a focoasei Laurette.

Cei doi îndrăgostiți au stat pe plajă aproximativ trei ore, timp în care frumoasă mulatră și-a etalat formele de invidiat. Șezlong, lângă șezlong pe litoralul românesc, așa erau în urmă cu câțiva ani Țiriac și Laurette.

La finalul zilei, cei doi porumbei au plecat împreună cu mașina omului de afaceri. De această dată bodyguarzii s-au oprit lângă mașină.

Laurette îi trimitea poze deochiate „bătrânului ei urs”. Cum îi răspundea miliardarul

Chiar dacă are foarte mulți bani și ar putea pleca oricând definitiv din România, Țiriac este legat de acest pământ și se îngrijorează pentru viitorul concetățenilor lui. Acesta fost extrem de supărat în momentul în care Guvernul a anunțat o să cumpere un teren costisitor pentru legătura dintre Gara de Nord și Aeroportul din Otopeni.

Laurette este cunoscută pentru iubiții cu foarte mulți bani
Laurette este cunoscută pentru iubiții cu foarte mulți bani

Atunci a avut o perioadă dificilă, sau cel puțin așa spune publicația comedymall.ro. :

Nu vorbește cu nimeni, stă închis în baia lui de 275 metri și mormăie întruna: >”

Mai mult, aceeași publicație spune că mulatra își destindea iubitul cu ajutorul unor poze sexy, poze trimise chiar din cabina de probă.

 Se pare că Laurette Atindehou nu a uitat vorbele de mare profunzime pe care domnul Țiriac i le-a spus astă – vară pe nisipul încins al litoralului: >.”

Laurette s-a măritat imediat după escapada cu miliardarul

Vedeta din ziarele de scandal s-a măritat anul următor, în 2017 (februarie), cu Ciprian Nistor. Manechinul a lămurit în ce relaţii a rămas cu miliardarul după escapada de la mare. Mai este de menționat și faptul că aceasta și-a schimbat mașinile ca pe șosete, după ce a făcut plajă lângă fostul tenismen.

Laurette și fostul soț, Ciprian Nistor
Laurette și fostul soț, Ciprian Nistor

„Orice aş fi spus la momentul respectiv s-ar fi speculat în fel şi chip. Ce pot să spun eu este că îi mulţumesc domnului Ion Ţiriac că mi-a dat voie să-l cunosc pentru că foarte puţine fete ajung să facă asta. Este un privilegiu. Greu ajungi să-l cunoşti, el fiind foarte ocupat. Este un om extraordinar, care pe mine m-a ajutat foarte mult.

Aşa cum ştiţi, eu am trecut prin nişte momente foarte dificile şi nu pot să spun decât că îi port un respect deosebit. Referitor la ce s-a întâmplat în vară… făcând tot felul de şedinţe foto, prezentări şi evenimente, l-am cunoscuit şi pe domnul Ţiriac,  iar fotografia de pe plajă, ca să terminăm cu asta pentru totdeauna… nu eram acolo special cu domnul Ion Ţiriac. Nu era doar el acolo. Erau şi Brigitte cu soţul.

Eram pe plajă pentru că acolo s-a nimerit să ne întâlnim. În momentul în care un miliardar se afişează cu o femeie de 33 de ani şi cunoscută pe deasupra este normal să se facă speculaţii. Nu ne-am ferit de nimeni. Am luat masa împreună. Eram cu două prietene venite din Italia, erau fotbalişti acolo. Este un prieten foarte bun, un om de nădejde, care pe mine m-a ajutat foarte mult. Îi mulţumesc şi o să-i mulţumesc mereu”, a spus Laurette la emisiunea lui Dan Capatos de Antena 1.

Ciprian Nistor a fost acuzat de o evaziune fiscală în august 2013.  Judecătorii au decis ca Nistor să ajungă la închisoare. Abia în primăvara lui 2015 a venit sentinţa definitivă. Laurette şi Ciprian Nistor, aflat în penitenciar, s-au  cunoscut în anul 2014, la câteva luni, după ce s-a despărţit de tatăl fetiţei ei. Cei doi au decis să se căsătorească însă mariajul nu a durat.