Ion Țiriac, un miliardar darnic. I-a dăruit unui cunoscut manechin o mașină de 100.000 de euro. ”Când am nevoie de ajutor, nu evită să mi-l ofere”

Moldoveanu Camelia / 14.04.2021, 11:05

Ion Țiriac are o slăbiciune pentru domnișoarele mult mai tinere decât el. Cu toate că are multe admiratoare, pentru Laurette are o sensibilitate aparte. Mulatra a confirmat că miliardarul o ajută ori de câte ori are nevoie.

Ion Țiriac i-a dăruit o mașină de 100.000 de euro

Mașina oferită de Țiriac a fost folosită pentru un videoclip
Mașina oferită de Țiriac a fost folosită pentru un videoclip

În urmă cu jumătate de an, Laurette scotea piesa „Uje, Uje” împreună cu Twizy Dady. Ochii curioșilor n-au putut să evite mașina de 100.000 de euro care apare în clipul focoasei mulatre.

La începutul anului, Laurette a acordat un interviu celor de la ciao.ro și a făcut câteva dezvăluiri bombă. Omul de afaceri Ion Țiriac nu a ezitat să-i ofere o mașină, imediat ce femeia i-a solicitat acest lucru.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.”, explicat Laurette.

Ce relație este între Laurette și omul de afaceri, de fapt

Întrebată, de aceeași publicație citată mai sus, ce relație este între ea și miliardarul român, Laurette a subliniat că sunt doar prieteni.

Este o relație frumoasă de prietenie!”

Mai mult, frumoasa mulatră are numai cuvinte de laudă la adresa celui care o ajută ori de câte ori are nevoie.

Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic.”

Imaginile pe care omul de afaceri le-ar vrea șterse de pe internet

În vara anul 2016, paparazzii publicat imagini cu omul de afaceri pe litoral. Nu a putut fi trecut cu vederea faptul că miliardarul era însoțit chiar și în apă de către bodyguarzi. Dar nu asta le-a atras cel mai mult atenția jurnaliștilor, ci apariția pe nepusă masă a focoasei Laurette.