Ipostaza în care au fost filmați Simona Halep și Patrick Mouratoglou în Canada. Imaginile au apărut pe Twitter

Bordei Radu / 13.08.2022, 14:15
Ipostaza în care au fost filmați Simona Halep și Patrick Mouratoglou în Canada. Imaginile au apărut pe Twitter

Simona Halep și Patrick Mouratoglou s-au reunit, la Toronto, unde românca va evolua în semifinale, la Rogers Cup. Antrenorul francez a fost în vacanță, dar a revenit alături de jucătoarea noastră. Cei doi s-au pus imediat pe treabă.

Ce au făcut Simona Halep și Patrick Mouratoglou, după victoria româncei din sferturi

Succesul cu Coco Gauff nu a scutit-o pe Simona Halep de treabă. În ciuda victoriei cu 6-4, 7-5, în fața americancei de 18 ani, Patrick Mouratoglou crede că mai sunt lucruri de pus la punct în jocul campiaonei noastre. De aceea, după meci, Simona nu s-a dus imediat la odihnă. Antrenorul francez a pus-o pe fostul lider mondial la treabă.

Jocul meu nu a arătat bine, serva chiar nu a funcționat, așa că am organziat o sesiune de antrenamente ca să mai lucrăm, a explicat Halep, la conferința de presă

Simona se bucură că îl are din nou pe Mouratoglou, întors din vacanță.

Până să merg la el la academie, eram sigură că renunț la tenis, îmi era greu să mă concentrez, să muncesc. Dar el mi-a redat plăcerea tenisului și m-a convins că pot să joc la un nivel înalt, l-a lăudat Simona

Simona Halep o înfruntă pe Jessica Pegula în semifinalele turneului de la Toronto

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) are un parcurs excelent în cadrul turneului WTA 1000 de la Toronto. Marea noastră campioană a jucat excelent și a învins-o în sferturi pe Cori Gauff (18 ani, 11 WTA) cu scorul de 6-4, 7-6(2). În urma acestui succes, Simona s-a calificat în semifinale, unde o va înfrunta pe Jessica Pegula (28 de ani, 7 WTA). Americanca a învins-o în sferturile de finală pe Yulia Putintseva (27 de ani, 46 WTA), scor 6-3, 6-3. Pegula este cel mai bine clasată sportivă rămasă în competiția de la Toronto.

Simona Halep și Jessica Pegula nu s-au mai întânit până acum în circuitul WTA. Cele două trebuiau să se înfrunte în turul doi la Cincinnati 2021, dar Simona s-a retras chiar înaintea startului partidei.

Jessica Pegula a reușit să se impună în tenisul mondial în ciuda faptului că este fiica unei familii extrem de bogate.

Averea Jessicăi Pegula este peste cea a Serenei Williams, Mariei Sharapova, sau chiar a lui Roger Federer. Tânăra jucătoare este fiica miliardarului american Terrence Pegula. Acesta se clasează pe locul 434 în topul celor mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată la 5,5 miliarde de euro. El este proprietarul Pegula Sports and Entertainment, care deține Buffalo Sabres din National Hochei League. Terrence Pegula și soția sa Kim, dețin și echipa de fotbal american Buffalo Bills din National Football League.