Iubire pătimașă între Andreea Marin și un cunoscut om de fotbal. Au trăit o frumoasă, dar scurtă poveste de amor

Moldoveanu Camelia / 27.05.2022, 19:14
Iubire pătimașă între Andreea Marin și un cunoscut om de fotbal. Au trăit o frumoasă, dar scurtă poveste de amor

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase vedete din România și bineînțeles și una dintre cele mai curtate. De-a lungul anilor acesta s-a iubit cu nume mari din lumea mondenă autohtonă, însă puțină lume își mai amintește de relația scurtă și pătimașă pe care a avut-o cu un om de fotbal.

Dragoste pătimași, dar scurtă, între Andreea Marin și un om de fotbal

„Zâna” s-a retras de mai mulți ani din lumina reflectoarelor și a decis să se ocupe mai mult de afaceri, dar și de ajutorarea oamenilor ca ambasador UNICEF. Pe plan personal, Andreea Marin a fost căsătorită și s-a iubit mai muți ani cu Ștefan Bănică Jr., bărbatul alături de care are o fetiță (Violeta).

Însă, înainte de a se căsători cu celebrul actor și cântăreț, Andreea Marin s-a iubit și cu alte nume mari din lumea mondenă precum Robert Turcescu sau Dan Negru. O relație scurtă, însă intensă, a fost și cu Daniel Stanciu.

Pentru cine nu știe, Daniel Stanciu este un fin cunoscător al „sportului rege”. Acesta a renunțat la jurnalism pentru a impresaria fotbaliști alături de frații Giovanni și Victor Becali. Ulterior, după ce o vreme a încheiat transferuri pe cont propriu, el a decis să renunțe și la meseria de impresar și a ocupat pentru un timp funcția de manager al U Cluj. Acesta a mai bătut palma și cu Gigi Becali pentru postul de director sportiv al FCSB (aprilie – iunie 2013).

Daniel Stanciu, fostul iubit al Andreei Marin
Daniel Stanciu, fostul iubit al Andreei Marin

Ion Țiriac a prins-o pe picior greșit

Ion Țiriac și Andreea Marin nu au recunoscut niciodată că sunt împreună sau că au avut o poveste de iubire. Cu toate acestea, aparițiile la evenimente ținându-se de mână și copleșindu-se cu gesturi tandre, arătau cu totul și cu totul altceva. Mai mult, apropiații au dezvăluit că fostul tenismen se gândea serios să-i pună inelul pe deget „Zânei”, însă, aceasta a fost prinsă pe picior greșit iar cei doi s-au răcit.

Nu ne-am ținut de mână. Uite, noi suntem foarte buni prieteni… Dar ar trebui să vă obișnuiți cu aparițiile noastre de acest fel, deoarece o să ne mai vedeți în asemenea ipostaze și cu alte ocazii!”, a declarat Andreea Marin.

Se zvonea că motivul rupturii ar fi fost apariția unei a treia persoane în relația lor. Este vorba despre omul de afaceri turc, Ali Erugn Ergen. Presa a cuplat-o imediat pe Andreea cu magnatul, iar Ion Țiriac a început să aibă îndoieli. Întrebată de relație pe care o are cu Ergen, „Zâna” a negat că ar fi vorba despre ceva amoros. Vă sună cunoscută povestea? Aceeași explicație a aplicat și în cazul omului de afaceri român, ceea ce evident că Ion Țiriac n-a avut cum să nu sesizeze.

Am o relație de amiciție cu domnia-sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborări”, spunea Andreea Marin în anul 2005 în revista Atac.