Iubita celebră a lui Gigi Becali i-a marcat viața afaceristului. Cu cine s-a iubit patronul FCSB. Soția Luminița n-a fost prima lui dragoste

Moldoveanu Camelia / 14.05.2022, 09:15
Iubita celebră a lui Gigi Becali i-a marcat viața afaceristului. Cu cine s-a iubit patronul FCSB. Soția Luminița n-a fost prima lui dragoste

Gigi Becali este un familist convins, însă, înainte de a se căsători cu Luminița, acesta a fost un adevărat cuceritor. Patronul FCSB s-a iubit cu o femeie celebră care i-a schimbat viață complet. Totul a avut loc în urmă cu foarte mulți ani, pe vreme când omul de afaceri era un om „rușinos”.

Gică Hagi, omul din spatele averii familiei Becali

Nu multă lume își mai amintește faptul că Gică Hagi și Gigi Becali se cunoscut încă de pe vremea când „Regele” evolua pentru Sportul Studențesc. Actualul antrenor al Farului Constanța a fost un „om cheie” în afacerile familie Becali, așa cum a mărturisit și cafegiul Gheorghe Florescu în carte sa, în urmă cu câțiva ani:

„Cu tact, pricepere şi perseverenţă, Tase Becali agoniseşte o avere impresionantă, visând la ziua în care, în Pipera, nu se va mai pomeni de boierul Bibescu, cel care avusese cândva în proprietate domeniul Mogoşoaia, transformat de comunişti în IAS Mogoşoaia şi unde se afla vestita Fermă Roşie (care, dac-ar fi fost a lui, i-ar fi adus numele de boierul Becali). Deocamdată însă, aspirantul la titlul de mare boier alerga în permanenţă ca să strângă ban pe ban, purtându-şi haina, în mod demonstrativ, cu mâneca dreaptă fluturând în vânt şi ţinându-şi mâna pe lângă corp, căci inima dădea deja semne de oboseală. Se glumea pe seama lui că nu vrea «s-o bage pe mânecă» niciodată. Se spune că, la un moment dat, Nicolae Ceauşescu a dat ordin ca toate turmele ciobanilor din jurul Capitalei să fie desfiinţate, iar animalele să fie trimise la munte. Tase Becali a dus imediat oile într-o pădure din apropiere şi a apelat la fotbalistul machedon de talie internaţională Gică Hagi, care la rândul său a apelat la Nicu Ceauşescu. Şi astfel Tase Becali şi-a adus rapid animalele acasă, devenind în scurt timp singura sursă de iaurt – ca la mama acasă – din lapte de oaie, precum şi de caş dulce şi sărat pentru structurile de Partid şi de Stat. Până la urmă, Tase Becali a reuşit să strângă suma de 150.000 $, pe care i-a lăsat-o cu limbă de moarte fiului său, care trebuia să aibă grijă s-o înmulţească, spre neîncrederea multora din neam, convinşi că tinerelul Gigi numai grija asta n-o avea”, a notat Gheorghe Florescu în carte.

„Gigi Becali stinge întodeauna lumina, inclusiv cu soţia lui”

În ciuda efervescenței demonstrate în spațiul public, Gigi Becali era extrem de rușinos în tinerețe. Gheorghe Florescu a dezvăluit într-un interviu un episod incredibil cu patronul FCSB în prim-plan.

Gigi Becali a a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoţica lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, Mândra Camilia, fata Licăi Gheorghiu. Gigi Becali s-a îndrăgostit de ea. S-a întâmplat un fenomen foarte ciudat. Gigi Becali este un om foarte ruşinos. După spusele sale personale, el niciodată nu face sex cu lumina, el stinge întodeauna lumina, inclusiv cu soţia lui. În acei cinci ani, a fost un contact. Gigi venea de pe câmp încălţat cu ciorapii de lână, daţi de măicuţa sa, şi nu şi-a mai dat şosetele jos în pat!”.