Iubitul Simonei Halep face 100.000 de euro pe lună! Metoda simplă prin care ”produce” fără prea mult efort

Giosanu Catinca / 14.04.2021, 09:55
Iubitul Simonei Halep face 100.000 de euro pe lună! Metoda simplă prin care ”produce” fără prea mult efort

S-a aflat câți bani câștigă Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep face 100.000 de euro pe lună. Care este metoda prin care ”produce” o adevărată avere fără să depună prea mult efort?

Iubitul Simonei Halep face 100.000 de euro pe lună!

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de ceva timp. Cei doi și-au început idila la scurt timp după ce bărbatul a divorțat. Prima dată s-au afișat împreună în vara lui 2019, pe litoral. Se întâmpla la 10 luni după divorțul omului de afaceri. El ar fi pus punct unei căsnicii care n-a rezistat decât 10 luni. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani. Se pare că prietenii și rudele milionarului nu ar fi fost de acord cu relația, dar asta nu l-a împiedicat pe Toni Iuruc să facă pasul cel mare. Nunta a avut loc în septembrie 2018 la un club de fiţe din Mamaia.

Acum însă, campioana României la tenis și milionarul de origine aromână vor să își oficializeze relația. Omul de afaceri câștigă sume fabuloase lunar. Alături de el, jucătoarea și-ar putea permite lucruri la care alte femei nici nu îndrăznesc să viseze măcar.

Metoda simplă prin care ”produce” fără prea mult efort

Lui lui Toni Iuruc îi intră în buzunar nu mai puțin de 100 000 de euro lunar. Și asta, numai din chirii. Iubitul Simonei Halep are șase firme care îi aduc venituri mari. Prin compania sa de publicitate, acesta s-a ocupat inclusiv de campanii electorale, printre care și cea a fostului primar din București, Sorin Oprescu.

Ambițios din fire, iubitul sportivei din Constanța a pornit-o pe calea business-ului destul de devreme. Odată cu trecerea timpului însă, a ajuns să-i intre în buzunar sume fabuloase în fiecare lună. A reușit să strângă milioane de euro, grație implicării în tot ceea ce face și încercând să controleze totul la firmele sale. Astfel că, dacă ar decide să se retragă din activitate, asta nu ar fi nicio problemă pentru el. Ar putea trăi liniștit atât el, cât și alții care îi sunt dragi.

Simona Halep, moment intim cu Toni Iuruc
Simona Halep, moment intim cu Toni Iuruc

Iuruc, băiatul frumos care a făcut avere

Toni Iuruc este descris de americanii de la Tennis World ca fiind ”băiatul frumos care a făcut avere”. Cu toate acestea, Dumitru Dragomir susține că Simona îl depășeșete la capitolul încasări. Fostul președinte al LPF nu a dezvăluit ce avere are iubitul Simonei, însă putem deduce că acesta are în conturi mai puțin de 33 de milioane de euro, cât a strâns Simona din tenis în întreaga carieră.

L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc. Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta.”, a spus Dumitru Dragomir, conform playtech.ro.