Iuliana Pepene a pus ochii pe un bucătar celebru. Cine e juratul de la „Chefi la Cuțite” care o atrage

Catinca Giosanu 27.09.2023, 15:08

Iuliana Pepene este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. De ceva timp, blondina a devenit și mai apreciată, deoarece a început să fie mai activă în mediul online. Vedeta celor de la Antena 1 a fost prezentă în platoul „Chefi la Cuțite” și a făcut o declarație incredibilă.

Cea mai sexy prezentatoare din România, declarație inedită

Prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1 a luat parte la una dintre edițiile Chefi la Cutițe, show-ul care este adorat de numeroși telespectatori. Rolul ei a fost acela de a degusta preparatele gătite de participanți. Vedeta celor de la Antena 1 nu s-a limitat la atât. Ea a făcut o dezvăluire incredibilă și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

”Îmi plac cei neînsurați”

Blondina considerată cea mai sexy prezentatoare din România a fost rugată de reporter să spună care este juratul de la show-ul culinar pe care îl simpatizează cel mai mult. Ea nu s-a sfiit să răspundă la întrebarea reprezenatntului mass-media. Dimpotrivă! A fost cât se poate de sincerită și i-a uimit pe toți cu răspunsul pe care l-a dat.

Îmi plac toți chefii, dar mai ales cei neînsurați”, a spus Iuliana Pepene.

De menționat este că Sorin Bontea e căsătorit, la fel și Florin Dumitrescu. Numai chef Cătălin Scărlătescu nu a reușit să își întemeieze o familie până la vârsta aceasta. Totuși, el este implicat într-o relație de iubire cu actrița Doina Teodoru.

De ce nu s-a însurat până acum Cătălin Scărlătescu

Frumoasa soție a lui Cătălin Scărlătescu a făcut recent câteva dezvăluiri din intimitate. Ea a vorbit deschis despre planurile de viitor și nunta cu celebrul bucătar. Celebra actriță a uimit pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut.

Nu am când, tu nu vezi că sunt toată ziua la filmări, la evenimente, dau interviuri, când să mă mai mărit? Așteaptă, că te anunț eu, vreau eu să te anunț.”, a spus Doina Teodoru despre nunta reală pe care mulți fani o așteaptă.

Urmăriți Playsport.ro și pe