Jucătorul din „Generația de Aur” care nu s-a mai lăsat văzut de 15 ani. A jucat în aceeași echipă cu Hagi și Popescu și a fost aplaudat de tot stadionul la Cluj

Alex Matei 02.06.2023, 20:47

Momente fantastice la Cluj, în meciul care a opus Generația de Aur unui dream team Galatasaray 2000.

Alături de Hagi, de Gică Popescu și de restul marilor jucători care au scris istorie în naționala României, și-a făcut apariția pe Cluj Arena și Iulian Filipescu. Fostul apărător, acum în vârstă de 49 de ani, s-a retras complet din viața publică după ce a renunțat la cariera profesionistă. Filipescu a jucat ultima dată pentru Duisburg, în Germania, în sezonul 2007-2008. Apoi, s-a stabilit alături de familie în Spania, unde locuiește și în prezent. Trecut și pe la Steaua, Galatasaray, Betis sau FC Zurich, Filipescu are 52 de selecții și un gol marcat în naționala României.

La Cluj, Filipescu le-a făcut o mare surpriză celor peste 10 000 de suporteri care au venit să-și revadă idolii în acțiune. A afișat un look similar celui din ultimii ani de carieră, cu excepția câtorva kilograme în plus pe abdomen. 🙂 Filipescu a jucat atât pentru România, cât și pentru Galatasaray în jocul demonstrativ din cadrul Sports Festival. Toți banii rezultați din organizarea partidei vor ajunge la victimele cutremurului devastator din Turcia, din această primăvară.

Urmăriți Playsport.ro și pe