L-a înșelat Vica cu Borcea pe Pițurcă? Adevărul a ieșit la iveală: „Toate femeile își doresc copii cu el, e super plătitor”

Alex Cazacu 01.06.2023, 08:42

Vreme de peste 15 ani, Vica Blochina s-a iubit cu Victor Pițurcă. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, fosta dansatoare de la Melody a vorbit despre relația cu fostul selecționer. Se pare că, la un moment dat, Pițurcă i l-a prezentat Vicăi pe Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo. Ce spune Blochina despre omul de afaceri, puteți afla în continuare.

Vica Blochina, despre Cristi Borcea: „ Ferească Dumnezeu!”

Vica Blochina s-a născut în Lituania, țară în care a și copilărit. În România a venit înainte de vârsta maturității. Inițial, trebuia să stea doar o vară, însă soarta a făcut ca ea să rămână aici. Ulterior, blondina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă, bărbatul care avea să-i marcheze viața. Pițurcă și Blochina au fost într-o relație vreme de 16 ani.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vica Blochina a fost întrebată dacă s-ar vedea vreodată într-o relație cu Cristi Borcea. Blondina, care l-a cunoscut pe afacerist prin Victor Pițurcă, susține că nu s-a gândit niciodată la o eventuală relație cu acesta.

„Ferească Dumnezeu! Dar nici nu a fost contextul acela. Am fost la Teo Show și a fost vorba despre relații și foarte des am auzit că fata a ieșit cu un băiat, a plătit jumi-juma, niște aberații pe care eu nu le înțeleg.

Mi-a venit mie un exemplu, fiind la Teo, să le dau exemplu pe Cristi Borcea, care este plătitor. Nu există! Eu îl știu pe domnul Borcea de la Pițurcă, sunt prieteni, nici prin cap, vreodată, nu mi-a trecut de așa ceva”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina, adevărul despre legătura ei cu Cristi Borcea
Vica Blochina, adevărul despre legătura dintre ea și Cristi Borcea

Vica Blochina are o părere foarte bună despre omul de afaceri: „E super mega plătitor”

Deși nu s-a gândit niciodată la o relație cu Cristi Borcea, fosta dansatoare de la Melody pare să aibă o părere foarte bună despre acesta. Vica susține că afaceristul este un bărbat dorit de toate femeile, mai ales că știe cum să aibă grijă de o femeie.

„Eu consider că bărbatul ăla face viața așa cum este viața normal. De asta, toate femeile își doresc să facă copii cu el, este super mega plătitor. Eu nu contrazic lucrul ăsta, dar nu îmi doresc eu pentru mine. Nu se pune nicio problemă, dar, într-adevăr, știe prețul vieții și știe unde are și ce are de plată. E adevărat lucrul ăsta, atât.

Nu! Mai mult, niciodată, nici prin visele mele, nu a existat așa ceva, să mă gândesc la așa ceva.  Dar admir, pentru că e bărbat șmecher și știe exact cum se învârte viața. Cel mai șmecher din România. E coadă la el, se știe”, a adăugat Vica Blochina.

Urmăriți Playsport.ro și pe