L-au prins în fapt pe Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep! Unde a fost fotografiat viitorul soț al marii campioane

Moldoveanu Camelia / 16.06.2021, 09:00

Logodnicul Simonei Halep, Toni Iuruc, a fost surprins într-un magazin de lux din București. Omul de afaceri pune la cale o surpriză pentru viitoarea sa soția. Este o adevărată provocare pentru el, dat fiind fiind faptul că numărul 3 WTA are lumea la picioare.

Toni Iuruc, misiune imposibilă. Ce cadou ar putea primi Simona Halep din partea logodnicului ei

Omul de afaceri care se află de mai mulți ani într-o relație cu cea mai bună jucătoare de tenis din România, a luat decizia de a se căsători pentru a treia oară. Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână, eveniment anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizată de Simona Halep.

La puțin timp după ce și-a luat inima în dinți și i-a pus Simonei inelul pe deget, Toni Iuruc a fost surprins într-un magazin oficial Rolex. Nu foarte departe de casa în care locuiește împreună cu iubita sa, undeva prin zona Primăverii din Capitală, omul de afaceri a fost văzut cum vorbea agitat la telefon în timp ce se îndrepta spre magazinul de ceasuri de lux. Potrivit canca.ro, logodnicul Simonei Halep nu a stat prea mult în magazin și a vorbit în tot acest timp la telefon.

Dacă Toni Iuruc are în plan să-i cumpere un ceas Simonei Halep, campioana fiind o adevărată colecționară, o să fie nevoie de o investiție serioasă. Numărul 3 WTA deține mai multe ceasuri de lux de la brandul Hublot.

Toni Iuruc cadou Simona Halep
Toni Iuruc se pregătește să-i facă un cadou Simonei Halep

Cele mai scumpe ceasuri din colecția Simonei Halep

  • Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – ajunge până la 50.000 de euro
  • Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  • Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet – 15.000 euro

Stere și Tania Halep nu au fost de acord cu ginerele lor

Potrivit ziare.com, Stere și Tatiana, părinții Simonei Halep, nu-l vor în familia lor pe Toni Iuruc. Această respingere ar veni, în primul rând, din cauza faptului că omul de afaceri este mult mai mare decât jucătoarea de tenis. Mai mult, cu toate că este machedon, ceea ce ar fi ideal pentru familia Halep, Toni Iuruc a făcut „păcatul” de a mai fi căsătorit. Printre aromâni acest lucru este neobișnuit și greu de acceptat de către o familie care ține la cultură și tradiții.

Prima căsătorie a lui Toni Iuruc a fost cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Cei doi au divorțat iar bărbatul și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Lina. Toni și Lina sau căsătorit după doi ani de relație cu mare fast într-un club de fițe din Mamaia. Totul a mers bine până într-o zi când omul de afaceri a aflat că este înșelat și că soția sa este însărcinată cu un alt bărbat. Divorțul s-a produs atunci când fosta soție era însărcinată în cinci luni și se pregătea să aducă pe lume un copil.