La ce se gândește soția lui Messi în timp ce tatăl lui îi negociază revenirea la Barcelona. Instagramul o dă de gol pe Antonela Roccuzzo

Catinca Giosanu 06.06.2023, 10:55

Leo Messi este unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume. Soția lui deține și ea o afacere cu haine, însă caută să evolueze. Argentinianca are o avere estimată la 20 de milioane de euro, dar nu se mulțumește cu atât. În timp ce unii încearcă să facă față provocărilor de care au parte pe parcursul zilei, Antonela Roccuzzo se gândește la vacanță și la cum să câștige și mai mulți bani.

Antonela Roccuzzo, planuri mari de viitor

Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, a postat la story un hotel din Ibiza, semn că ia în calcul să plece și ea în vacanță în perioada următoare. Vedeta pune afacerile mai presus de orice. Ea și-a promovat tot la story și hainele de copii pe care le comercializează. 

Partenera de viață a fotbalistului lui Paris Saint-Germain știe exact ce își dorește pentru 2023 și nimeni și nimic nu o va opri din atingerea țelurilor sale. În primul rând, vrea să își crească afacerea cu haine de copii, care își are sediul central în orașul natal, Rosario. Pe plan secundar sunt vacanțele în care urmează să meargă anul acesta.

Vedeta pare atrasă de Ibiza, insulă ce cuprinde cincizeci de plaje și golfuri. Hotelul vizat de ea dispune de o piscină fantastică în aer liber, un club de noapte și o terasă pe acoperiș, cu vedere superbă la mare.

Cum s-a dat de gol pe Instagram

Afacerea pe care o deține soția lui Leo Messi i-a adus șatenei o mulțime de bani și este în plină expansiune. Frumoasa șatenă a lansat brandul de haine de copii, intitulat sugestiv ”Enfants”, alături de verișoara sa, Andrea Lo Menzo.

Proiectul a luat naștere în 2014, când cele două mămici s-au întâlnit în Rosario și au ajuns la concluzia că nu găsesc suficiente haine, de calitatea dorită, pentru micuții lor.

La început a fost un magazin virtual, iar acum brandul are peste 80 de magazine fizice în Argentina. Cele două urmăresc să se dezvolte și în Europa, unde Antonela Roccuzzo trăiește de mai mulți ani alături de celebrul fotbalist Leo Messi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Enfans (@enfans_argentina)

Urmăriți Playsport.ro și pe