La început de toamnă, Sarah e tot cu gândul la vară. Fiica Anamariei Prodan le-a arătat tuturor cât de bine îi stă în costum de baie

Alex Cazacu 10.09.2023, 14:53

De curând, fiica cea mică a Anamariei Prodan a luat o decizie importantă cu privire la cariera ei. După ce a jucat la mai multe echipe din Statele Unite, Sarah Dumitrescu a ales să își continue frumoasa carieră sportivă în prima ligă din România. Mai precis, tânăra baschetbalistă a semnat cu Sepsi-Sic.

Cum s-a afișat Sarah Dumitrescu la început de toamnă. Fiica Anamariei Prodan, apariție incendiară în costum de baie

Sarah Dumitrescu a crescut în America, evoluând la mai multe echipe din Statele Unite. Fiica celebrei impresare s-a mutat înapoi în România, iar mai nou a semnat cu Sepsi-Sic. Sportiva e componentă a naționalei României de Baschet, echipă cu care a participat de curând la Jocurile Francofoniei.

Deși ne apropiem cu pași repezi de jumătatea lunii septembrie, Sarah pare că nu s-a săturat încă de soare. Nu cu mult timp în urmă, Sarah a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea în costum de baie. Sportiva de 23 de ani are foarte bine, iar asta se poate vedea și din imaginile pe care le împărtășește cu urmăritorii săi de pe social media.

La început de toamnă, Sarah Dumitrescu e tot cu gândul la vară. Cum arată în costum de baie fiica Anamariei Prodan
La început de toamnă, Sarah Dumitrescu e tot cu gândul la vară. Cum arată în costum de baie fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a dat America pe România

După cum am menționat și în rândurile anterioare, fiica cea mică a Anamariei Prodan a decis să își continue cariera de baschetbalistă în prima ligă din România. Tânăra sportivă e componentă a naționalei României și chiar a participat de curând la Jocurile Francofoniei din Congo.

Asta după ce a luat o pauză de la meciuri din cauza unor intervenții la genunchi. Acum, Sarah a semnat cu Sepsi-Sic, formație de 7 ori campioană națională la baschetul feminin. Înainte de a ajunge la Sepsi, fiica impresarei a jucat la mai multe echipe din SUA.

”Sarah Dumitrescu este jucătoarea echipei Sepsi-SIC! În sezonul precedent, Sarah a trecut printr-o perioadă de recuperare, deoarece a suferit o accidentare gravă la genunchi în timpul antrenamentelor echipei naționale a României.

Înainte de aceasta, a jucat pentru echipa universitară California Polytechnic State din SUA, care a participat în Campionatul NCAA, cel mai prestigios nivel universitar american. A evoluat în total în 23 de meciuri, reușind să adune 62 de puncte și 77 de recuperări”, se arată în anunțul de prezentare a baschetbalistei.

Peste Ocean, Sarah Dumitrescu a făcut parte și din echipa universitară Mississippi, în perioada 2019 – 2021. De asemenea, românca a fost și jucătoare la Academia IMG.

Urmăriți Playsport.ro și pe