Larisa Drăgulescu a rămas însărcinată după ce a divorțat. “Bebelușul e pe drum”

Alex Matei 27.03.2023, 22:28

Asta da surpriză, Larisa Drăgulescu este din nou însărcinată. Vedeta de abia divorțase în urmă cu câteva luni și își găsise un nou iubit. Cu toate acestea relația a evoluat repede în bine și starleta și-a anunțat fanii că va mai face un copil.

Larisa Drăgulescu, iar femeie de casă. Se pregătește să fie mamă a treia oară

Fosta doamnă Drăgulescu s-a transformat într-o veritabilă bombă sexy, după divorțul de fostul mare campion de gimnastică. Ca să câștige bani mulți, Femeia a început o veritabilă carieră controversată. A lucrat în cluburi de noapte, iar în ultimii ani a devenit o adevărată vedetă pe platformele pentru adulți. Și-a vândut corpul, dar a făcut milioane de euro și acum este o femeie de afaceri de succes. Și o viitoare mămică fericită. După ce al doilea mariaj, cu Marian Bogdan, s-a destrămat și el, Larisa ar fi început o nouă relație cu un bărbat care lucrează în domeniul IT. Deși nu a dat detalii multe despre noul ei partener, relația a evoluat și acum vedeta a surprins pe toată lumea cu anunțul că este din nou însărcinată.

A postat un filmuleț online cu mesajul „Bebelușul e pe drum”. Baby Love! Baby loading! Însărcinată! Bebelușul numărul trei”, a mai transmis Larisa Drăgulescu, care a afișat și un zâmbet larg. Fanii din mediul online i-au transmis zeci de felicitări și i-au urat sarcină ușoară.

Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege. Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun.”, povestea în urmă cu puțin timp fosta soție a lui Marian Drăgulescu, conform click.ro.

Din ce își câștigă banii Larisa Drăgulescu

Conform propriilor spuse, Larisa Drăgulescu are o avere de două milioane de euro. Fosta parteneră a lui Marian Drăgulescu câștigă 50.000 de euro lunar. Ea a ajuns că câștige această sumă impresionantă după ce și-a făcut cont de OnlyFans. Vedeta deține, printre altele, un salon de înfrumusețare. Chiar și așa, nu are de gând să își contul de pe platforma destinată adulților.

Am terminat Școala de Make-up și m-am apucat de un nou job. Fac machiaj la mine la salon. Toată ziua mă ocup numai de salonul pe care mi l-am deschis recent. Tot timpul din ultima perioadă l-am investit în această afacere. Am făcut cursul de machiaj în același timp cu fiica-mea.

M-am gândit să o iau și pe ea pe drumul ăsta că dacă a crescut și este majoră trebuie să se responsabilizeze și dacă tot avem salonul nostru să aibă și ea o ocupație, să se responsabilizeze. Îmi aștept clientele la salon pentru că am prețuri foarte bune și eu zic că merită să vină.”, a mai spus vedeta.

Urmăriți Playsport.ro și pe