Larisa Drăgulescu l-a luat de mână pe Marian ca să îi facă un cadou excepțional lui Beatrice, fata de 18 ani a celor doi | Galerie FOTO

Ștefănescu Dragoș 05.10.2022, 05:41

Larisa și Marian Drăgulescu s-au reunit pentru a organiza o petrecere fabuloasă cu ocazia majoratului fiicei lor Beatrice. Cei doi au colaborat perfect, iar rezultatul a fost pe măsură.

Larisa și Marian Drăgulescu, petrecere fabuloasă cu ocazia majoratului fiicei lor

Marian și Larisa Drăgulescu au divorțat în anul 2009 dar au păstrat o legătură apropiată pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Recent ei au organizat o petrecere fabuloasă cu ocazia majoratului fiicei lor, Beatrice. Marian și Larisa nu s-au uitat la bani și au cheltuit câteva mii de euro pentru ca totul să iasă perfect. La petrecerea surpriză au fost invitate 70 de persoane. Piesa de rezistență a fost însă rochia purtată de Beatrice. Se pare că toată lumea a fost extrem de mulțumită, după cum a dezvăluit chiar Larisa Drăgulescu.

Ea a fost destul de modestă, nu și-a dorit nimic special, a vrut să fie surpriză, nu a vrut să vadă tortul, sala, aranjamentul, a vrut să fie surprinsă. Singurul lucru pe care și l-a dorit, a spus că vrea să arate ca o prințesică în ținuta ei.

Partea de sus a fost un corset cu cristale, iar partea de jos a fost fusta de la rochia mea de mireasă de la nunta cu Marian. Tortul a fost alb cu roz, mare, pe trei etaje. Au fost 70 de persoane, am încercat să ne limităm la 70, altfel puteam să ajungem la mult mai mulți. Costurile au fost pe măsură, cam câteva mii de euro, nu mai contează. Important e că a ieșit foarte frumos, așa cum ne-am dorit” , a povestit Larisa Drăgulescu, potrivit Wowbiz.

Larisa Drăgulescu, la un pas de sinucidere

În urmă cu mai mulți ani, Marian și Larisa Drăgulescu erau căsătoriți și formau un cuplu ce părea perfect din afară. Din mariajul celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fată. Însă căsnicia celor doi s-a terminat brusc și cu foarte multe scandaluri.

Larisa Drăgulescu a încercat să lase  în urmă neplăcerile căsniciei cu marele campion, dar totuși anumite sechele au rămas. Aceasta a povestit un episod trist din timpul mariajului cu Marian Drăgulescu. Larisa a dezvăluit că a avut o lungă perioadă de depresie, ba chiar s-a gândit la sinucidere. Totul a survenit în urma comportamentului violent al lui Marian.

„Am avut o perioadă în depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut.(…) Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid.(…) Pur și simplu devenisem așa ca o pacoste pentru toată familia mea.”, a declarat Larisa Drăgulescu.