Larisa Iordache, anunțul momentului despre relația cu iubitul ei: „Asta voi vă doriți”

Alex Cazacu 28.09.2023, 14:07

Larisa Iordache și Cristian Chiriță trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, însă asta nu înseamnă că trebuie să grăbească lucrurile și să se afișeze în fața altarului. Fosta gimnastă a mărturisit că nu își dorește să pună presiune pe iubitul ei, chiar dacă își dorește să îmbrace rochia de mireasă.

Larisa Iordache, despre relația cu cu iubitul ei. Ce spune fosta gimnastă despre căsătorie

Relația este una de poveste, însă Larisa și Cristian nu vor să grăbească lucrurile. Într-un interviu oferit celor de la Antena Stars, fosta gimnastă a recunoscut faptul că își dorește să îmbrace rochia de mireasă, însă nu vrea să pună presiune pe alesul inimii sale.

Cert este faptul că sentimentele dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță sunt cât se poate de puternice, însă sportiva este de părere că există un moment potrivit pentru toate. Așa se face că Larisa a decis să lase lucrurile să vină natural.

”Asta voi vă doriți, eu nu presez pe nimeni. Ceea ce nu a înțeles până acum nimeni, eu nu forțez pe absolut nimeni. Îmi doresc, da, că fiecare femeie își dorește acest moment, să fie unic, dar, în același timp, cred că lucrurile astea trebuie să vină la momentul potrivit. Chiar nu știu, îmi doresc să las lucrurile să vină natural. Să facă ce simte el, în stilul lui fiindcă devine ceva unic.

Când mi-a făcut o surpriză, mi-a făcut într-un fel în care eu nu am mai întâlnit, așa că sunt sigură că va fi ceva wow. Va fi ceva unic fiindcă are stilul lui, se gândește la fiecare detaliu. Eu nu îmi dau seama de anumite lucruri, dar când va fi, veți afla”, a spus Larisa, la Antena Stars.

Larisa Iordache, anunțul momentului despre relația cu iubitul ei
Larisa Iordache, anunțul momentului despre relația cu iubitul ei

Cum este iubitul Larisei Iordache

Totodată, Larisa a dezvăluit și cum este Cristian în ochii ei. Ei bine, la adresa partenerului său, frumoasa sportivă a avut numai lucruri minunate de spus. După cum mărturisește chiar Larisa Iordache, Chiriță este un bărbat inteligent și romantic. De fapt, în opinia fostei gimnaste, iubitul ei are ”toate calitățile” necesare.

”Este un bărbat romantic, este un bărbat inteligent, am spus-o de n ori că are toate calitățile pe care eu le doresc și le văd la un bărbat. Am și spus de partea cu vârsta, chiar dacă este cu câțiva ani mai mic decât mine, gândește și are perspective. Îmi place cum se comportă cu o femeie. Îmi mai dă așa tips-uri, cred că se pregătește și să fie sigur că nu-i spun ‘nu’”, a adăugat Larisa.

De ceva vreme, Larisa Iordache, gimnasta medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, se iubește cu Cristian Chiriță. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, chiar dacă partenerul ei este cu patru ani mai mic.

Urmăriți Playsport.ro și pe