Larisa Iordache, din nou îndrăgostită. Ce spune despre bărbatul care i-a luat mințile

Catinca Giosanu 23.03.2023, 19:33

Larisa Iordache l-a uitat pe fost și iubește din nou! Fosta concurentă de la „America Express” a făcut declarații uimitoare despre noul iubit. Ce așteptări are campioana noastră de la noul partener de viață.

Larisa Iordache iubește din nou

La două luni de la despărțire, Larisa Iordache a găsit din nou calea spre iubire. Sportiva noastră s-a separat de fostul iubit după ce s-a întors de la America Express – Drumul Aurului, acolo unde a participat alături de Diana Bulimar. Ea nu a avut timp să sufere prea mult, pentru că a avut norocul să-și întâlnească marea dragoste. Marea noastră campioană a recunoscut că a început o nouă relație și spune că se simte foarte bine în preajma actualului iubit.

Dezvăluirile făcute de fosta gimnastă

Fosta gimnastă Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, nu mai este singură. Tânăra și-a găsit alesul inimii și radiază de fericire. Ea a făcut câteva declarații despre noul partener de viață. Celebra antrenoare a subliniat, printre altele, că într-o relație comunicarea este cea mai importantă.

Da, am discutat (n.r. despre ce își dorește de la o relație). Discutăm zilnic. Comunicarea pentru mine, așa cum am mai zis, este foarte importantă. Este foarte important să empatizezi foarte, foarte mult cu persoana respectivă, să ai o conexiune anume, chiar și atunci când taci să înțeleagă ce vrei să zici și lucrurile astea funcționează și sunt în regulă. Este clar că nu poți să îți dai seama la început despre toate lucrurile. Nu cunoști un om în 20-25 de ani și îți dai seama că ai stat cu un străin, dar într-o lună, două.”, a spus Larisa Iordache, într-o declarație pentru Antena Stars.

Ce așteptări are campioana Larisa Iordache de la noua relație

Tânăra antrenoare a mai spus că nu mai vrea să grăbească lucrurile în povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent, pentru că a suferit foarte mult ultima dată când s-a implicat într-o relație amoroasă.

Nu vreau să grăbesc absolut nimic, vreau să fie totul lin, curat și frumos. Cred în dragoste la prima vedere, cred în acea conexiune care se poate transforma în iubire, cred în grija aceea de care fiecare avem nevoie.”, a completat Larisa Iordache.

Urmăriți Playsport.ro și pe