Larisa Iordache s-a angajat și deja se bucură de succes! Gimnasta de la America Express a dat marea lovitură

Autor: Gheorghiu Dan / 18.08.2022, 16:52

Larisa Iordache s-a apucat de antrenorat, după ce a fost nevoită să se retragă din gimnastică, la doar 25 de ani, din cauza accidentărilor repetate. La scurt timp după acel moment, ea a început treaba la CS Dinamo, unde a preluat câteva grupe de junioare.

Larisa Iordache obține deja rezultate importante din postura de antrenoare de gimnastică la CS Dinamo

Iar rezultatele au început să apară după scurt timp. În luna aprilie a acestui an, Larisa Iordache a anunțat că a obținut prima medalie din noua postură. Iar acum, conform digisport.ro., fosta gimnastă a participat alături de „elevele” sale la Campionatele Naționale de gimnastică artistică pentru junioare de la Ploiești.

Și de această dată, ea s-a bucurat de succes, iar munca depusă la antrenamente i-a fost răsplătită de gimnastele sale prin cucerirea de medalii. Larisa Iordache a ținut să împartă acest moment cu fanii săi și a făcut acest lucru prin intermediul unei postări pe Instagram.

Ea a postat o fotografie alături de mai multe distincții câștigate de-a lungul timpului. Din această fotografie se poate observa că fosta gimnastă se află în continuare într-o formă fizică foarte bună, la 8 luni după retragerea din activitate.

Antrenează-te! Fă-o pentru tine!”, a fost mesajul mobilizator postat de Larisa Iordache.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iordache Larisa (@larisa_iordache)

Larisa Iordache a trecut prin momente extrem de grele în ultimii doi ani. Ea a suferit mai multe intervenții chirurgicale la gleznă, iar la un moment dat a fost nevoită să se retragă din activitate din acest motiv. Ulterior, ea a rămas și fără mamă, după ce aceasta a încetat din viață în urma unei lupte cu o boală îngrozitoare.

Toate aceste obstacole au întărit-o însă pe fosta sportivă, după cum chiar ea a explicat recent. Larisa a spus că problemele din viața personală au ajutat-o să progreseze pe plan profesionat. În urma a tot ceea ce a trăit, ea a putut să le dea tinerelor gimnaste un sfat foarte important pentru viitorul lor în acest sport.

Ghinioanele pe mine m-au făcut mai puternică şi m-au împins să fac gimnastică până la vârsta de 25 de ani. Deci ele m-au ajutat foarte mult. Iar copiii trebuie să înţeleagă şi ei că sportul de performanţă cere sacrificii şi din punct de vedere al sănătăţii. Aşa că eu îmi doresc ca fetele să fie ele însele şi să fie mult mai bune decât Larisa Iordache”, a spus fosta gimnastă în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE ȘI Larisa Iordache are probleme în trafic din cauza bolidului de 100.000 de euro. „Mintea omului merge” | VIDEO EXCLUSIV