Laurențiu Reghecampf, primul interviu după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e însărcinată: „Dumnezeu a așezat lucrurile”! Au plecat împreună în Arabia Saudită?

Alex Cazacu 26.09.2023, 12:33

După despărțirea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc. Cei doi au un băiețel împreună, iar de curând, iubita antrenorului a dat de înțeles că este din nou însărcinată. Nu cu mult timp în urmă, Reghe a plecat în Arabia Saudită, fiind antrenor la Al-Tai.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e însărcinată

După ce a acceptat propunerea celor de la Al-Tai, Reghe și-a făcut bagajele și a plecat în Arabia Saudită. Așa se face că, după ce a plecat să-și onoreze contractul cu echipa saudită, zvonurile precum că și-ar fi ”abandonat” partenera însărcinată în România nu au întârziat să apară.

Ei bine, Laurențiu Reghecampf a ținut să facă lumină în acest sens. Antrenorul se declară un bărbat fericit și împlinit. Într-un interviu oferit celor de la Cancan, Reghe a explicat că, în ciuda zvonurilor apărute, nu au existat probleme cu privire la viză. Conform spuselor tehnicianului, atât Corina, cât și fiul lor, pot merge oricând în Arabia Saudită. Acum, cei doi se află în România.

”Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Reghecampf, potrivit Cancan.ro.

Zvonurile precum că iubita lui Reghe nu poate să îl însoțească pe acesta în Arabia Saudită

Înainte de intervenția lui Reghe, în presă apăreau informații potrivit cărora, Corina nu își poate însoți partenerul în țara din Orientul Mijlociu. Surse apropiate celor doi au mărturisit că antrenorul nu-și poate lua iubita cu el din cauză că nu sunt căsătoriți.

”Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș. Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, spuneau sursele menționate pentru Click.ro.

Laurențiu Reghecampf, primul interviu după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e însărcinată
Laurențiu Reghecampf, primul interviu după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e însărcinată

Cu ocazia zilei de naștere a antrenorului, Corina Caciuc a postat o imagine care a ridicat multe semne de întrebare. În fotografia cu pricina apărea fiul lui Reghe și un tort. Pe prăjitură scria ”1+1 = 4”. Ei bine, prin acest mesaj, partenera lui Laurențiu a dat de înțeles că este, din nou, însărcinată. ”La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu tată! #bigbrother”, a fost mesajul Corinei.

Urmăriți Playsport.ro și pe