Legătura incredibilă dintre Vica Blochina și Gigi Becali. Fosta amantă a lui Pițurcă a recunoscut tot: „Nu în față, în spate”

Catinca Giosanu 30.05.2023, 09:02

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, de la Kanal D, Vica Blochina a vorbit deschis despre subiecte sensibile: relațiile sale celebre, jobul de la clubul Melody sau legătura cu Gigi Becali.

Vica Blochina, dezvăluiri de proporții

Vica Blochina a lucrat o bună perioadă de timp ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, un local în care doar oamenii cu renume mergeau. Clubul era amplasat la subsolul blocului în care funcționa și Cinematograful Patria.

Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a declarat că în acel club nu puteai să lucrezi decât dacă erai o dansatoare sau o balerină profesionistă.

La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea.

Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic.”, a povestit Vica Blochina la emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Fosta amantă a lui Pițurcă a recunoscut tot

Cea mai cunoscută amantă din România a spus că inclusiv fostul președinte Ion Iliescu frecventa barul la care ea a lucrat când s-a mutat în România, însă nu l-a văzut niciodată față în față.

Niciodată. Niciodată nu i-am dansat lui Ion Iliescu la barul Melody, știam că vine acolo, eu personal nu l-am văzut cu ochii mei. Pe vremea aia nici nu cunoșteam, nici nu puteam să îl văd, nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni, numai că auzeam cine a fost în Melody.

Nu l-am văzut pe el personal în barul Melody, știam că vine să îl vadă pe domnul Păunescu și oamenii cei mari care veneau nu stăteau tot programul, nu stăteau la șampanie sau să se uite la program, să mănânce, stăteau cu domnul Păunescu și plecau, dar noi știam că au fost acolo.

Nu am stat niciodată de vorbă cu ei și nu au fost petreceri private, acolo se plătea intrare, la barul Melody, într-adevăr, era singura locație din România care a fost top, adică una singura și era singura locație unde putea să vină oamenii să petreacă și să vadă un show foarte frumos. Era un show copiat unu la unu după Moulin Rouge, trebuie să dansezi foarte bine ca să poți sta pe scenă, repet, nu erau acolo dansuri la bară, nu era striptease, cum de multe ori se percepe dansul și într-adevăr venea lume foarte bună.”, a mai spus lituanianca.

Urmăriți Playsport.ro și pe