Locul secret din Constanța unde Toni Iuruc și Simona Halep ar putea face nunta. Cum arată restaurantul și cât costă un meniu. FOTO

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.06.2021, 16:55

Locul secret din Constanța unde Toni Iuruc și Simona Halep ar putea face nunta. Numărul 3 în clasamentul WTA a anunțat în urmă cu aproximativ o lună că s-a logodit cu omul de afaceri din Constanța. Ea a postat o fotografie cu inelul de logodnă pe Instagram și a vorbit despre acest eveniment în cadrul unei conferințe de presă.

E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a spus atunci sportiva de 29 de ani.

Locul secret din Constanța unde Toni Iuruc și Simona Halep ar putea face nunta

Din acel moment, cei doi au început să planifice în cel mai mic detaliu fericitul eveniment. După cum informează Ziare.com, ei au decis ca înainte nunții să organizeze o petrecere de logodnă ceva mai restrânsă. Ea ar urma să aibă loc la jumătatea lunii septembrie într-un club din Mamaia. La petrecere ar urma să participe doar câțiva prieteni mai apropiați și rudele celor doi.

Nu aceeași situație va fi însă și la nunta propriu-zisă. Simona Halep și Toni Iuruc așteaptă acest moment încă din 2020. Atunci, au fost nevoiți să amâne evenimentul din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Astfel că cei își doresc ca nunta lor să fie un eveniment cu adevărat memorabil.

Petrecerea ar putea avea loc într-un restaurant extrem de apreciat de comunitatea machdedonă din Constanța. Restaurantul Colonade din Constanța este deținut de un om de afaceri aromân. Iar majoritatea evenimentelor de acest gen din această comunitate se petrec acolo. Un meniu la acest restaurant variază între 180 și 240 de lei conform paginii de Facebook a localului.

Simona Halep se pregătește pentru Wimbledon și Jocurile Olimpice

Până la acest eveniment, Simona Halep are de îndeplinit două obiective extrem de importante în această vară. Sportiva din Constanța își dorește să își apere trofeul de la Wimbledon pe care l-a cucerit în 2019 după o finală cu Serena Williams. În 2020 turneul din capitala Angliei nu a avut loc din cauza pandemiei. De asemenea, Halep va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde și-a impus obiectivul de a obține o medalie. Mai mult, numărul 3 WTA are șanse mari să fie chiar portdrapelul României la festivitatea de deschidere a competiției.

Mă bucur să aud că sunt favorită să fiu portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Este o onoare să fii portdrapel și e dorința mea cea mai mare. O să fie un moment plăcut, probabil cel mai frumos moment din viața mea, pentru că este legat de țară, nu este doar de persoana mea”, a spus Simona Halep în legătură cu acest eveniment într-o conferință de presă.