Lovitura carierei. Un fotbalist dat afară de la CSA Steaua a fost prezentat oficial de o echipă din prima ligă

Bogdan Solomon 08.06.2023, 14:47
Lovitura carierei. Un fotbalist dat afară de la CSA Steaua a fost prezentat oficial de o echipă din prima ligă

Unul dintre jucătorii dați afară de la CSA Steaua a bifat transferul carierei: va evolua în următoarea ediție a Superligii. Noua echipă l-a prezentat oficial în cursul zilei de joi, 8 iunie.

Pus pe liber de CSA Steaua, a dat lovitura carierei. O echipă din prima ligă l-a prezentat oficial

Concret, fundașul dreapta Darius Oroian a semnat cu Sepsi și a fost fotografiat deja pe arena din Sf. Gheorghe, împreună cu directorul general Attila Hadnagy. Contractul este valabil până în 2026.

Anunțul a fost făcut la scurt timp după despărțirea de bulgarul Radoslav Dimitrov, titularul de drept în ultimele sezoane. Pe același post se mai află Bogdan Oteliță, adus tot în această vară, de la Gloria Buzău.

Crescut la Academia Hagi, Oroian a evoluat vreme de doi ani pentru CSA Steaua, iar în stagiunea recent încheiată a bifat 21 de prezențe la nivelul eșalonului secund. Se numără printre cei 16 jucători de care „militarii” s-au despărțit zilele trecute. Formația covăsneană – reprezentantă a României în cupele europene după câștigarea Cupei României – l-a transferat, așadar, liber de contract.

Daniel Oprița, îngrijorat: „Nu știu ce vom face”

În altă ordine de idei, la formația roș-albastră continuă să planeze misterul. Daniel Oprița și-ar dori ca Armata să găsească forma legală prin care să poată promova la finalul sezonului viitor, dacă va fi îndeplinit și criteriul sportiv, dar nu s-a luat, momentan, nicio decizie în acest sens. După despărțirea de cei 16 jucători, doar cinci se mai află sub contract.

„Asta e. Nu ştiu ce vom face în această săptămână ce se va decide. Deocamdată, asta e. Sunt contract, mai avem cinci jucători. Eu mai contract încă un an, am avut oferte.

Vedem ce ca fi în săptămâna asta, dacă se va găsi o soluţie pentru promovare, ca să vedem ce jucători vom aduce. Nu am mai multe detalii la ora asta”, a declarat tehnicianul pentru as.ro.

David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru sunt jucătorii care au plecat de la CSA Steaua în această vară.

Totodată, Tsvetelin Chunchukov se află în tratative cu o formație din primul eșalon, iar dacă negocierile nu se vor finaliza, există posibilitatea de a evolua și în sezonul viitor pentru „militari”. „Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare”, se arată în comunicat.

Urmăriți Playsport.ro și pe