Lovitură dură pentru PRO TV: Unul dintre cele mai apreciate seriale dispare din grilă și se vede în altă parte. Ce s-a întâmplat cu „Groapa”

Alex Cazacu 04.10.2023, 14:51
Lovitură dură pentru PRO TV: Unul dintre cele mai apreciate seriale dispare din grilă și se vede în altă parte. Ce s-a întâmplat cu „Groapa”

După doar trei episoade difuzate, unul dintre cele mai îndrăgite seriale dispare din grila Pro TV. Cu toate acestea, fanii serialului pot urmări următoarele episoade pe o cunoscută platformă de streaming. Așadar, cei care s-au bucurat de primele trei episoade vor avea ocazia să urmărească continuarea seriei în fiecare sâmbătă, însă nu pe micile ecrane.

”Groapa” nu se mai vede la Pro TV. Cum poate fi urmărit serialul

Pe 3 octombrie 2023, postul de televiziune a anunțat că serialul ”Groapa” nu va mai putea fi urmărit pe micile ecrane. În schimb, fanii serialului vor putea viziona în continuare povestea familiei Vlahu pe VOYO!. Seria a debutat la Pro TV pe 16 septembrie, însă doar trei episoade au fost difuzate la TV.

Așadar, începând de acum, noile episoade vor apărea în fiecare sâmbătă, însă nu la televizor, ci pe celebra platformă de streaming. Mai multe detalii din acest punct de vedere a oferit Antonii Mangov, Programming Director.

”Încă de la momentul în care am anunțat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menține standardul ridicat de calitate și că suntem convinși că le va cuceri rapid atenția. Rezultatele obținute pe VOYO ne arată că am avut dreptate și suntem fericiți să le oferim abonaților platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO.

Ne-am dorit ca toți cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spațiul perfect în care se pot bucura de acțiune, indiferent de locul în care se află sau de oră”, a spus, într-un comunicat de presă,  Antonii Mangov.

Daniel Nuță, erou principal în serial

Din distribuția serialului fac parte mai mulți actori cunoscuți din România. În rolurile principale îi găsim pe Daniel Nuţă și Teona Stavarachi. De asemenea, în seria TV mai joacă Maria Buză, Nicu Mihoc, Emilian Oprea, Tudor Istodor, Andrei Bănuţă și Dana Rogoz.

Daniel Nuță îl joacă pe Sacha Vlahu, eroul principal din serial, dar și omul în jurul căruia se petrece acțiunea. Teona Stavarachi intră în caracterul lui Alma Coman, o jurnalistă care se îndrăgostește prea rapid.

”În principiu, interacțiunile lui sunt cu toate personajele. De la Alma, familie, acoliții lui Sandu, Franco, Alică, Tache frizerul, Tibi Meclă, everyone. Sasha e omul iubit de toată lumea, mai puțin de cei cărora le strică planurile. O să vedeți voi care sunt ei”, spunea Daniel Nuță, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Playsport.ro și pe