Lovitură neașteptată pentru Gigi Becali. Garita, deturnat din drumul spre FCSB de o altă echipă din Superliga?

Alex Matei 07.06.2023, 19:56
Lovitură neașteptată pentru Gigi Becali. Garita, deturnat din drumul spre FCSB de o altă echipă din Superliga?

Arnold Garita (27 de ani) și-a anunțat azi despărțirea de FC Argeș, astfel că atacantul este liber de a semna cu orice echipă dorește.

Arnold Garita a postat, pe contul personal de Instagram, un mesaj emoționant de adio pentru fanii și conducerea Argeșului.

Garita, deturnat din drumul spre FCSB

FCSB și-a manifestat deja public interesul pentru camerunez, numai că Gigi Becali poate primi o lovitură neașteptată.

Un alt club din Superliga se pare că l-ar vrea pe Garita, astfel că sunt șanse ca țintele roș-albaștrilor să nu se materializeze.

”Din informațiile mele, Garita nu va ajunge la FCSB. Un alt club din România l-a contactat și i-a oferit și un contract mai bun. Nu pot spune numele echipei.

Acum discută, e aproape să se facă, mai ales că-i oferă lui Garita ce-și dorește el”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Marius Șumudică aruncă bomba. Damjan Djokovic nu mai ajunge la FCSB: „Îi oferă de trei ori mai mult”

Gigi Becali a anunțat că este în negocieri avansate pentru a-l transfera pe Damjan Djokovic la FCSB. Mijlocașul croat urmează să-și încheie, în acestă vară, contractul cu Al-Raed, formație antrenată de Marius Șumudică.

Marius Șumudică susține că, din informațiile sale, Damjan Djokovic nu va ajunge la FCSB. Ba mai mult, spune că fotbalistul croat ar avea alte trei oferte – din Emiratele Arabe Unite, Turcia și România – mai bune decât cea de la FCSB.

„Eu am alte informații, că nu ajunge la FCSB. Din câte știu eu, are ofertă din Dubai, de la o echipă de mijlocul clasamentului, mult superioară din punct de vedere financiar, de trei ori mai mult decât ce îi oferă FCSB. Din Turcia, de două ori. Și mai are o ofertă din România, care este superioară celor de la FCSB. Este un jucător super profesionist. Nu s-a accidentat un an de zile. E primul la antrenament.

Îl respect pentru ce a făcut anul acesta. Mi-a demonstrat că, dacă ești profesionist, poți să ajungi destul de departe. Este un tip care nici nu se termină meciul bine și se duce în boxeri și intră in butoaiele cu gheață. Eu cred că sunt 20% șanse să ajungă în România. La noi, câștigă în jur de un milion. Din Dubai, știu că are o ofertă în jur de 800.000”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe