Dani Alves, condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală. Verdict dur pentru brazilian

Alex Matei 22.02.2024, 12:05
Dani Alves, condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală. Verdict dur pentru brazilian

Lovitură puternică primită de către Dani Alves. Brazilianul a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare cu executare, plus la plata unor daune morale în valoare de 150.000 de euro.

De asemenea, fotbalistul condamnat în primă instanță nu are voie să ia legătura cu victima timp de nouă luni de zile. Alves poate face apel la Curtea de Justiție de la Barcelona, iar mai apoi, poate acționa împreună cu avocații și la Curtea Supremă, în cazul unui verdict nefavorabil.

Procurorii au cerut pedeapsă maximă pentru Dani Alves, 12 ani de închisoare cu executare. Judecătorii l-au declarat pe fostul fundaș de pe Camp Nou și Parc des Princes vinovat de agresarea sexuală a unei femei, într-un club din Barcelona, la finalul anului 2022.

Victima a declarat că fotbalistul a închis-o într-o toaletă, unde a lovit-o și a forțat-o să întrețină relații intime. Procesul lui Alves s-a desfășurat în perioada 7-9 februarie 2024.

Fostul star de pe Camp Nou a avut o apărare bizară. El și-a schimbat în repetate rânduri versiunile poveștii.

Dani Alves susține că a pierdut aproape toți banii câștigați din fotbal

Dani Alves a ajuns într-o situație precară din punct de vedere financiar, a susținut avocatul sportivului retras din activitate, Tribunalul Provincial Audiencia din Barcelona.

„Clientul meu are un sold bancar negativ de 17.000 lire sterline (aproximativ 20.000 euro) și are un embargo legal pentru alte 42.795 lire sterline (aproximativ 50.000 euro) din valoarea activelor”, a declarat avocatul Ines Guardiola, în fața instanței.

Această versiune poate fi reală sau doar o strategie a lui Alves de a scăpa de plata unor despăgubiri mai consistente.

La cluburile la care a jucat de-a lungul timpului, fundașul a încasat salarii anuale cu șase zerouri.

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe