Lui Reghecampf nu ii mai rămân decât lacrimile. Bebeto, luat sub aripă de bărbatul pe care Anamaria Prodan îl iubește din toată inima. „E un om puternic”

Giosanu Catinca 20.09.2022, 08:50
Lui Reghecampf nu ii mai rămân decât lacrimile. Bebeto, luat sub aripă de bărbatul pe care Anamaria Prodan îl iubește din toată inima. „E un om puternic”

Anamaria Prodan nu a terminat conflictul pe care îl are cu Reghecampf din momentul în care divorțul a fost anunțat.

Înainte de a fi cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu alături de care are două fete Sarah Dumitrescu și Rebecca Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți din 1998 până în 2007. Deși a trecut mai bine de un deceniu de la divorț, impresara se înțelege extrem de bine cu fostul baschetbalist.

Anamaria Prodan, despre relația pe care o are acum cu fostul ei soț

Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate despre relația cu primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Agentul FIFA a dezvăluit că a mărturisit că se înțelege extrem de bine cu tatăl fetelor ei și că în prezent, Tiberiu Dumitrescu este printre puținii oameni pe care se poate baza.

Fostul fotomodel are o relație atât de bună cu Tiberiu Dumitrescu, încât a ajuns să decizii împreună cu acesta inclusiv în privința băiatului pe cate îl are cu Laurențiu Reghecampf, Bebeto.

Tiberiu Dumitrescu, tatăl fetelor impresarei, s-a recăsătorit și are la rândul lui o fată, dar asta nu îl împiedică să păstreze legătură cu sexy-impresara.

Fostul cuplu a rămas în relații bune

Anamaria Prodan se consultă cu Tiberiu Dumitrescu înainte de a lua o decizie importantă legată de copiii ei. Fostul sportiv nu face diferențe între fetele lui și copilul lui Reghecampf.

Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. În lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo. Există viață după Reghecampf.”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform Antena Stars.

Impresara își dorește ca procesul de divorț să se încheie cât mai repede. Tehnicianul s-a mutat deja într-o altă țară alături de femeia pentru care a decis să renunțe la căsnicia de peste 12 ani cu Anamaria Prodan.

„Îl iubesc și acum”

Vedeta a lăsat să se înțeleagă că își revină după despărțirea de antrenorul român. Ea a afirmat că ”există viață după Reghecampf”. De altfel, impresara a tot fost plecată în vacanțe și s-a afișat alături de mai mulți bărbați, ultimul fiind medicul arab despre care s-a spus că ar fi însurat. În plus, ea a recunoscut că încă are sentimente pentru Tibi Dumitrescu.

Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. Vorbești despre lucruri care în timp le realizezi. Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult. M-am gândit că dacă Reghe e prins ca un elastic și eu îl trag, mă rugam la Dumnezeu să se rupă de aici, dar el s-a rupt din partea cealaltă.”, a mai spus Anamaria Prodan.