„M-am pupat cu Pink”! Unul dintre cei mai mari prezentatori români, dezvăluiri inedite în fața jurnalistului sportiv Ovidiu Ioanițoaia

Alex Cazacu 24.09.2023, 09:00
„M-am pupat cu Pink”! Unul dintre cei mai mari prezentatori români, dezvăluiri inedite în fața jurnalistului sportiv Ovidiu Ioanițoaia

Invitat la un podcast, Cabral a făcut mai multe dezvăluiri din viața lui. Prezentatorul a vorbit, printre altele, despre momentul în care s-a sărutat cu Pink, celebra cântăreață americană. Cum a ajuns Cabral să se pupe cu megastarul internațional, puteți afla în rândurile de mai jos. Artistul i-a povestit totul lui Ovidiu Ioanițoaia.

Cabral, dezvăluiri uluitoare în fața jurnalistului sportiv Ovidiu Ioanițoaia

Invitat la podcastul ”Prietenii lui Ovidiu”, cunoscutul prezentator a făcut dezvăluiri uimitoare din viața s-a. Cabral a vorbit, printre altele, despre începuturile sale în televiziune, dar și despre rolurile pe care le-a avut în diferite filme. În caz că nu știați, prezentatorul de la Pro TV a jucat în mai multe filme străine.

La un moment dat, el a jucat într-un film celebru, unde a avut rolul iubitului lui Pink. Într-una din scene, Cabral a sărutat-o pe faimoasa cântăreața americană. Roluri a mai avut în mai multe producții de succes, însă spune că nu l-a atras acest domeniu.

”Am jucat și în niște filme străine, în Catacombs am fost iubitul lui Pink, am avut replici, ne-am și pupat. Și am făcut și dublu rol, am fost și monstrul, pentru că cel ales inițial nu era ok. Apoi am mai avut niște roluri simpatice în niște producții care au făcut succes mare, dar eu eram halebardier 17. Dar eu nu sunt actor și nici nu am tras în direcția aceea”, a spus Cabral, la ”Prietenii lui Ovidiu”.

Cabral, dezvăluiri inedite în fața jurnalistului sportiv Ovidiu Ioanițoaia
Cabral, dezvăluiri inedite în fața jurnalistului sportiv Ovidiu Ioanițoaia

Cabral, despre debutul său în teeleviziune

În fața lui Ovidiu Ioanițoaia, Cabral Ibacka a făcut o recapitulare a începuturilor sale în televiziune. Prezentatorul a mărturisit că a suferit în copilărie din cauza faptului că este negru. Cu toate acestea, Cabral nu s-a lăsat afectat și a depășit acele momente. Iată ce spune prezentatorul despre debutul pe micile ecrane.

”Eram mare, tânăr, spectaculos, negru. Pot fi interesant că sunt negru la televizor timp de șase luni, dacă nu livrez mai mult mă duc. Așa că m-am pus pe învățat. Am luat ore de dicție, am continuat să citesc cărți, să fur de la oameni de profesie, am furat de la fiecare câte ceva.

Televiziunea este foarte simplă, când timp faci lucrurile pentru cei de acasă. Şi când eşti tu. E foarte obositor să fii altul decât în mod normal. Şi pentru kickbox, după ce învăţam o figură nouă, tata ne punea să repetăm la oglindă şi asta m-a jutat în televiziune”, a adăugat Cabral.

Urmăriți Playsport.ro și pe