Magnatul Ion Țiriac, bolnav! Cel mai bogat român a recunoscut că a fost infectat cu noul coronavirus

Moldoveanu Camelia / 16.04.2021, 08:47
Magnatul Ion Țiriac, bolnav! Cel mai bogat român a recunoscut că a fost infectat cu noul coronavirus

Covid-19 nu iartă pe nimeni! Magnatul Ion Țiriac a fost infectat cu virusul Sars-CoV-2. După această experiență, cel mai bogat român s-a vaccinat. Omul de afaceri nu a contactat virusul din România, însă s-a îmbolnăvit împreună cu fiica sa.

Țiriac a fost infectat cu Covid-19!

Ion Țiriac a luat COVID-19 din SUA
Ion Țiriac a luat COVID-19 din SUA

Magnatul a mărturisit că a trecut și el prin experiența îmbolnăvirii cu noul virus Sars-CoV-2. Din spusele acestuia, a fost un pacient asimptomatic și se bucură că la cei aproape 82 de ani a scăpat fără probleme.

Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani (n.r. – îi va împlini pe 9 mai) n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu.”, a povestit Ion Țiriac.

Cu ce vaccin s-a vaccinat miliardarul

Chiar dacă este cel mai bogat român, el și-a așteptat rândul la vaccin și și-a administrat deja ambele doze. Din punctul lui de vedere, oamenii cu „puțină minte” ar trebui să înțeleagă faptul că este doar un vaccin.

Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă (n.r. dozele). L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puțină minte în cap ”, a spus Ion Țiriac pentru ObservatorNews.

Întrebat dacă a avut îndoieli în ceea ce privește vaccinul, omul de afaceri a avut un răspuns simplu și cuprinzător:

Nu. Absolut nu. Nu numai a vaccinului, Pfizer, Moderna, Papalerma.”

„Pe vremea ailaltă, stăteam la masa bogaților cu un singur lucru, sportul”

Ion Țiriac și-a spus oful în ceea ce privește situația actuală a României. Miliardarul pare să sufere pentru că țara noastră nu se mai află printre „lumea bună” prin intermediul performanțelor sportive.

Nici Guvernul de azi, nici ăla de ieri, nici ăla dinainte, din 90 până acuma ne-au dus într-un genocid împotriva tineretului român. Faptul că, pe vremea ailaltă, stăteam la masa bogaților cu un singur lucru, sportul. Cu oricine stăteam la masă. Am dispărut. Ministerul Învățământului cu Ministerul Sănătății și Tineretului și Sportului nu cooperează și aceste guverne pe care eu nu le înțeleg. De ce nu vedeți treaba asta, că nenorociți viitorul.” , a mai adăugat pentru aceeași sursă.