Mănâncă cinci feluri de mâncare la masă. Meniul incredibil al lui Grealish de la Manchester City

Ioan Valentin Oprea 31.03.2023, 21:59
Mănâncă cinci feluri de mâncare la masă. Meniul incredibil al lui Grealish de la Manchester City

Jack Grealish, cel mai scump transfer din istoria lui Manchester City, a dezvăluit ce meniu are după fiecare meci disputat de „cetăţeni” pe „Etihad Stadium”. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani afirmă cu e un mare fan al mâncării chinezeşti şi plăteşte 53 de lire sterline pentru un meniu ce conţine cinci feluri de mâncare.

Ador mâncarea chinezească și comand după fiecare meci. Mă duc la Wing’s, în Manchester. De obicei îmi iau ceva la pachet. Mânânc Singapore chow mein, orez prăjit cu ouă, cartofi prăjiți cu sare și piper, creveți cu sare și piper și apoi curry. Le amestec pe toate și fac o porție uriașă”, a povestit Grealish pentru publicaţia The Sun.

I-a luat faţa lui Foden

Grealish s-a impus sezonul acesta în primul unsprezece al lui Pep Guardiola, luându-i faţa lui Phil Foden. În cele 21 de apariţii pe care le-a bifat pe parcursul acestei ediţii de Premier League, Grealish şi-a trecut de trei ori numele pe lista marcatorilor. Jucătorul de 27 de ani a reuşit, de asemenea, şi patru assist-uri.

City a plătit, în vara lui 2020, nu mai puţin de 117 milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe Grealish de la Aston Villa.    

Sursa foto: premierleague.com

Urmăriți Playsport.ro și pe