Marea iubire a Simonei Halep a fost recunoscută! „A venit de 4 ori aici!” Puțini se așteptau la o asemenea legătură strânsă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.05.2022, 07:39
Marea iubire a Simonei Halep a fost recunoscută! „A venit de 4 ori aici!” Puțini se așteptau la o asemenea legătură strânsă

Simona Halep este pasionată în secret de teatru și merge de câte ori are ocazia pentru a-și satisface nevoia de cultură. Dezvăluirea a fost făcută de regizorul de teatru Lia Bugnar, care a explicat că fostul lider mondial este o prezență constantă la piesele sale.

Ea a dezvăluit chiar că Simona Halep a venit chiar și de 4 ori la un singur spectacol. Iar o dată s-a întâmplat acest lucru la scurt timp după ce a devenit numărul 1 mondial.

Puțină lume știe că Simona Halep este o mare iubitoare de teatru

Mai mult, jucătoarea de 30 de ani și-a adus și persoanele apropiate la teatru. Printre acestea se numără Ion Țiriac, Andrei Pavel, Bogdan Stelea sau Marius Copil.

Simona Halep a venit de 4 ori la “Stă să plouă”. La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu că Green Hours n-ar fi și el numa’ unu-n lume, că e, știm bine, da’ parcă s-o vezi pe Simona coborând scările în subsolul de la Green, așezându-se la a două masă pe dreapta (cum te uiți de la bar), după ce oricum văzuse deja spectacolul, a fost așa… copleșitor. Ba și-a adus și prieteni”, a transmis regizorul Lia Bugnar prin intermediul Facebook, în august 2021.

Inclinația Simonei Halep pentru artă, și în special pentru teatru, s-a putut simți încă de pe vremea când ea era elevă în școala generală. Fostul director al școlii la care a învățat constănțeanca a dezvăluit în urmă cu ceva timp că pe chipul Simonei se putea vedea expresivitatea, încă de la aceaa vârstă fragedă.

Îmi amintesc și acum când intram în clasă și îi vedeam direct ochii mari. Stătea în a treia bancă de pe rândul de la mijloc și primele lucruri pe care le remarcam când intram la oră erau fața ei și ochii expresivi. Era cuminte, uneori poate prea cuminte pentru un copil la acea vârstă, dar ea de mică își consuma toată energia concentrându-se la tenis”, a spus doamna Dragnea.

Simona Halep a fost sfătuită de Ilie Năstase să se întrebuințeze mai puțin la turneele „obișnuite”

Pe de altă parte, Simona Halep s-a remarcat în tenis prin ambiția, spiritul de sacrificiu și dârzenia de care a dat dovadă pe teren. Atribute care au ajuns chiar să îi fie potrivnice la un moment dat.

Recent, Ilie Năstase chiar a dezvăluit că a sfătuit-o pe Simona Halep să încerce să își dozeze efortul depus în timpul unui sezon. Fostul mare tenismen român a apreciat că fostul lider mondial ar trebui să-și canalizeze forțele mai mult pe turneele de Grand Slam și mai puțin pe revenirea în top 10 WTA.

„Nu trebuie să revină în top 10. A fost numărul 1 şi, când a fost numărul 1 nu mai contează. I-am mai spus eu, trebuie să ia turneele mari. Sunt cele 4 turnee de Grand Slam, dar probabil că e o regulă. Dacă nu joci 14 turnee, nu îţi dau puncte. Probabil că d-asta şi joacă.

Toată lumea spune de Halep că bate 3-0, ca la fotbal. Lăsaţi-o să joace, are un antrenor acum care îi convine. Au trecut două turnee, doar nu a pierdut totul. Serviciul 2 e mai puternic, nu putem după două săptămâni să fie numărul 1. A petrecut mult timp cu Cahill, e greu să îmi dau cu părerea, cu Mouratoglou e la început”, a spus Ilie Năstase în cadrul unui eveniment public la care a participat recent.

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Roland Garros. Meci accesibil în runda inaugurală. Ce spun statisticile