Mbappe i-a spart nasul unei femei: „Eram în stare de șoc, mi-a fost frică”. Momente tensionate înainte de meciul lui PSG

Alex Cazacu 01.06.2023, 12:53
Mbappe i-a spart nasul unei femei: „Eram în stare de șoc, mi-a fost frică”. Momente tensionate înainte de meciul lui PSG

Kylian Mbappe a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută la încălzirea dinaintea partidei cu Strasbourg. Chiar înaintea ultimului meci de campionat, Mbappe a nimerit cu mingea chiar în fața unei tinere din peluză. Din nefericire, balonul i-a spart nasul femeii. De menționat este faptul că incidentul nu a fost singurul de acest gen de care a avut parte fotbalistul.

Mbappe i-a spart nasul unei tinere. Momente uluitoare chiar înainte de meciul lui PSG

Pe la jumătatea lunii decembrie 2022, în timp ce se încălzea pentru semifinala împotriva Marocului, Kylian Mbappe a trimis balonul peste poartă. Ei bine, spre uimirea tuturor, mingea a aterizat în zona capului unui suporter francez. Atunci, Giroud l-a atenționat pe Kylian, iar acesta a fugit spre „victimă” să vadă dacă este în regulă.

Se pare că francezul era puțin amețit, însă și-a revenit. Ba chiar mai mult de atât, suporterul era bucuros să-l întâlnească pe Mbappe. Și-ar dori însă să-l reîntâlnească pe fotbalist, pentru că se pare că acesta a uitat să-i semneze balonul cu care l-a nimerit.

„A fost un gest frumos. Mi-a oferit atunci balonul cu care m-a nimerit. Mi-ar plăcea să-l reîntâlnesc pentru a-mi da un autograf pe minge”, spunea atunci spectatorul.

Recent, Mbappe a avut o altă victimă

Mingile șutate de Mbappe par să fie atrase de spectatori. Zilele trecute, înainte de partida cu Strasbourg, fotbalistul francez a mai făcut o victimă. Situația a fost similară cu cea din decembrie. Mai exact, sportivul a șutat peste poartă, însă mingea a lovit-o în plină figură pe o tânără din public.

Astfel, femeia s-a ales cu nasul spart. Speriat, Kylian Mbappe a chemat rapid medicii să-i acorde îngrijiri. Victima a fost dusă și tratată pe banca de rezervă, iar jucătorul lui PSG i-a stat alături pentru a se asigura că totul e în regulă. La finalul partidei, fotbalistul a căutat-o în tribună și i-a oferit tricoul parizienilor.

În cadrul unui interviu pentru France 3, tânăra a spus: „Am simțit o durere ascuțită, am fost KO, nu mai înțelegeam nimic. Eram în stare de șoc, mi-a fost foarte frică”. Chiar și așa, ea s-a arătat impresionată de modul în care a reacționat fotbalistul.

„Are o inimă mare. A fost foarte drăguț, m-a îmbrățișat. Eu voiam să-l văd jucând, dar l-am văzut de aproape. O persoană minunată. Îmi pare rău că eram în starea aia, nu m-am putut bucura prea mult de prezența lui. Am și uitat să-l rog să-mi semneze acel tricou”, a precizat ea.

Urmăriți Playsport.ro și pe