Familia a dezvăluit cum se simte Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri. Informațiile nu sunt cele mai bune 

Bordei Radu / 09.01.2022, 07:11
Familia a dezvăluit cum se simte Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri. Informațiile nu sunt cele mai bune 

Cunoscutul pilot de raliuri se luptă pentru viața lui. Daniel Onoriu este internat de peste 35 de zile și situația lui se schimbă de la o zi la alta, dar nu spre bine. Pilotul de raliuri a avut nevoie de internare, după o intervenție chirurgicală în Turcia. 

Daniel Onoriu s-a deplasat pentru o operație ușoară. Conform presei, acesta ar fi suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, procedură efectuată într-o clinică privată din Turcia. Din păcate, medicii turci au greșit, iar starea pilotului de raliuri s-a agravat la întoarcere.

Cunoscutul pilot de raliuri se află în continuare în stare gravă. „Se luptă să îl țină în viață”

Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, a oferit mai multe detalii despre starea pilotului. Acesta este nepotul celebrei cântărețe. Starea de sănătate a acestuia prezintă din nou riscuri, chiar dacă se află de peste o lună în spital.

De 35 de zile nu putem spune că situația s-a îmbunătățit. În nicio zi nu a fost mai bine, mereu se schimbă situația. Medicii se luptă să îl țină în viață, doar Dumnezeu știe dacă se va mai face bine. Este un pacient slăbit, sensibil, nu ne bazăm pe nimic. nu știm ce să mai zicem. Am mers la el, m-am rugat și am văzut că i-a crescut tensiunea. M-am speriat, dar mi-a zis asistenta că mă simte, a declarat Rebeca, pentru spynews

„Medicul este un criminal”. De ce a ajuns Daniel Onoriu în această situație gravă

Soția lui Daniel Onoriu a vorbit, recent, despre drama prin care trece în aceste momente. Pilotul se zbate între viață și moarte, iar ea nu știe ce să mai facă pentru a-i salva viața. Femeia nu a uitat de cei care au făcut operația, în Turcia, care a condus la această situație dramatică.

L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule, tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic.”, a adăugat soția celebrului campion de raliuri din România, într-un interviu acordat în momentul internării