Meme Stoica a ținut cu Dinamo! ”Vorbesc serios. Părea Manchester City. Goluri de pus în ramă. A urmat potopul”

Alex Matei 29.05.2023, 23:16

Meme Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a spus că a fost fanul ”Câinilor” la meciul cu FC Argeș, primul din barajul pentru Superliga.

Dinamo a măturat pe jos cu cei de la FC Argeș, scor 6-1, și este cu un pas în primul eșalon după un an de exil în Liga 2.

Meme Stoica, impresionat de Dinamo: ”La primele două goluri m-am manifestat, la golurile 3 și 4 am rămas blocat”

Alb-roșiii au fost susținuți din tribune de cei aproximativ 24.000 de spectatori, dar a avut parte și de ”galerie” din partea rivalei de moarte.

Meme Stoica a spus că a ținut cu Dinamo la acest meci și a comparat-o pe rivala roș-albaștrilor cu Manchester City.

”Am ținut cu Dinamo, vorbesc foarte serios. Cu cine vrei să joci în Liga 1? Cu FC Argeș sau cu Dinamo? Cu FC Argeș, cu 10.000 – 15.000 de spectatori, sau cu Dinamo, când vin 50.000? Încasezi la 450.000 de euro…

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, de Rapid, de Craiove. Dacă ar fi și Poli Timișoara ar fi extraordinar. Chiar recunosc că am ținut cu Dinamo cu adevărat.

La primele două goluri m-am manifestat, la golurile 3 și 4 am rămas blocat. Sunt goluri de pus în ramă. A urmat un potop! La un moment dat părea Manchester City, nu Dinamo.

N-aș spune nimic de FC Argeș pentru că nu a venit la meci”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport.

Show total pe Arena Națională. Animatoare și DJ pentru a susține pe Dinamo. Galerie Foto

Bena, Larrucea, Pop și Ghezali au marcat primele patru goluri, iar la pauză s-a declanșat fiesta. În cele 15 minute din pauză a continuat show-ul, dar în tribună.

Show-ul jucătorilor a continuat și după pauză, iar la final Dinamo s-a impus cu 6-1 și este ca și promovată în Superliga.

Animatoare, muzică și tot ce trebuie pentru ca atmosfera să fie una pentru un spectacol total, așa cum a fost și la meciul cu CSA Steaua, când  DJ Edith Morris a pus muzică și a atras atenția tuturor celor prezenți pe Arena Națională.

La meciul de pe cel mai mare stadion al țării a fost prezent și Cristi Borcea, fostul acționar, dar și președinte al ”Câinilor”.

Urmăriți Playsport.ro și pe