Mesajul lui Laurențiu Reghecampf după ce s-a spus că iubita lui, Corina Caciuc, e din nou însărcinată: „Mult”

Alex Cazacu 21.09.2023, 15:09

În urmă cu câteva zile, partenera lui Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale. Corina Caciuc a dat de înțeles că ar fi din nou însărcinată. Cei doi au deja un băiețel împreună. De curând, Laurențiu Reghecampf a avut și o primă reacție pe social media.

Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată după ce s-a spus că iubita lui ar fi din nou însărcinată

Cu ocazia zilei de naștere a lui Reghe, Corina Caciuc, iubita acestuia, a publicat o imagine pe rețelele de socializare, care a ridicat multe semne de întrebare. În fotografia respectivă apărea Liam (fiul lor) și un tort. Ei bine, pe prăjitură, bruneta a scris: ”1+1=4”.

Așadar, acesta este mesajul care le-a dat de înțeles internauților că partenera lui Laurențiu Reghecampf ar fi din nou însărcinată. Antrenorul este foarte fericit alături de iubita lui. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an.

Reghe a răspuns la postarea Corinei

Cum era și de așteptat fostul soț al Anamariei Prodan nu a trecut cu vederea postarea partenerei sale. În secțiunea de comentarii, Reghe i-a lăsat un mesaj Corinei, însă nu a infirmat sau confirmat o posibilă sarcină. ”Vă iubesc mult!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

În dreptul imaginii cu tortul, despre care vă vorbeam anterior, Corina Caciuc a scris: ”La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu tată! #bigbroather #mamalovesyou”. În concluzie, toate semnele ar putea indica faptul că antrenorul și iubita lui vor deveni din nou părinți.

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf după ce s-a spus că iubita lui, Corina Caciuc, e din nou însărcinată
Mesajul lui Laurențiu Reghecampf după ce s-a spus că iubita lui, Corina Caciuc, e din nou însărcinată

Este sau nu însărcinată Corina Caciuc

Reghe și Caciuc au devenit părinți pe 19 mai 2022, atunci când Corina l-a născut pe micul Liam, primul lor copil. La doar patru luni de la naștere, antrenorul și iubita l-au botezat pe băiețel. Mai precis, evenimentul a avut loc pe 19 septembrie.

De menționat este și faptul că, s-ar putea ca cifrele de pe tort să însemne cu totul și cu totul altceva. De exemplu, Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani pe 19 septembrie. După cum vă spuneam, Liam împlinește 1 an și 4 luni în această zi, în care se împlinește și 1 an de la botezul micuțului.

În concluzie, dacă este sau nu însărcinată iubita lui Reghecampf vom afla, cel mai probabil, în viitorul apropiat. Cert este faptul că, postarea Corinei a ridicat multe semne de întrebare, iar mulți dintre internauți i-au felicitat deja pe cei doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe