Mihai Bendeac a dat marea lovitură. După ce a părăsit Antena 1, a semnat cu marea rivală PRO TV

Catinca Giosanu 06.02.2023, 11:04
Mihai Bendeac a dat marea lovitură. După ce a părăsit Antena 1, a semnat cu marea rivală PRO TV

Mihai Bendeac a dat o lovitură de proporții. Cunoscutul comediant a lăsat să se înțeleagă că va începe o nouă aventură după ce a părăsit Antena 1. El ar fi bătut palma cu Pro TV, postul concurent la care a lucrat o bună perioadă de timp.

Mihai Bendeac, anunț de ultim moment

Mihai Bendeac a anunțat prin intermediul unei postări făcute pe Instagram că va începe o nouă aventură după scandalul cu Antena 1. Actorul ar fi semnat un contract cu Pro TV. El a evitat să vorbească până acum despre noul proiect, la mijloc fiind un contract de confidențialitate bazat pe sute de mii de euro.

Cunoscutul actor din România a distribuit o fotografie cu sigla PRO TV. Contrar aștepărilor, imaginea nu a fost însoțită de niciun mesaj. Fanii au dedus însă că Mihai Bendeac a semnat un contract cu respectivul post de televiziune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Ce a apărut pe contul lui de Instagram

Internauții au glumit pe seama postării făcute de celebrul comediant. Un internaut a scris că artistul va juca în ”Las Fierbinți”.

O să joace în Las Fierbinți.”, a scris un tânăr în dreptul postării făcute de Mihai Bendeac.

De remarcat este că Mihai Bendeac a pus pe Instagram și locația postării la PRO TV, ceea ce înseamnă că el se afla la sediul celui mai cunoscut trust media din România în momentul în care a făcut postarea.

 Constroversatul actor ar fi semnat cu PRO TV

Prietenii l-au felicitat pe Mihai Bendeac pentru reușită și i-au urat mult succes în noul său proiect profesional. Mihaela Moise, fosta asistentă a emisiunii „Un show păcătos”, se numără printre cei care l-au felicitat.

Dacă pe plan profesional îi merge foarte bine, Mihai Bendeac nu poate spune același lucru când vine vorba de viața personală. Problema care îl macină cel mai tare pe artist este reprezentată de faptul că nu reușește să stea în casă cu o femeie mai mult de cinci zile, conform cancan.ro. El spune că ține foarte mult la curățenie și la intimitate și îi este greu să își împartă spațiul personal cu o altă persoană.

De-a lungul anilor, artistul s-a iubit cu mai multe femei celebre, printre care Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia. Nu are însă niciun copil.

Urmăriți Playsport.ro și pe