Miliardarul român cu care s-a iubit Simona Halep! Rudele se pregăteau de nunta deceniului! De ce a ales bărbatul să plece de acasă

Gheorghiu Dan / 06.05.2022, 00:02
Miliardarul român cu care s-a iubit Simona Halep! Rudele se pregăteau de nunta deceniului! De ce a ales bărbatul să plece de acasă

Costa Sponte este miliardarul român cu care s-a iubit Simona Halep, înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț, Toni Iuruc. Costa Sponte este fiul lui Teia Sponte, acesta din urmă fiind unul dintre apropiații lui Gigi Becali. Între Simona Halep și Costa Sponte a fost o relație extrem de strânsă și cei doi au avut chiar și planuri de căsătorie, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei în momentul în care bărbatul a ales să plece de acasă.

„Se ia cu fiul lui Teia Sponte, vă spun drept!”. Miliardarul român cu care s-a iubit Simona Halep

Costa Sponte, miliardarul român care s-a iubit cu Simona Halep, a fost primul bărbat din viața amoroasă a fostului lider WTA. Simona Halep a fost concentrată încă din adolescență pe construirea unei cariere sportive și în acest context nu a avut timp să își facă prea multe relații. Totuși, unul dintre puținii bărbați care i-a furat inima Simonei în tinerețe este fiul lui Teia Sponte.

Relația dintre Simona Halep și Costa Sponte a fost una foarte strânsă. Și asta s-a datorat în principal faptului că bărbatul era la rândul său machidon. Și, de regulă, machidonii aleg să se căsătorească între ei.

În 2015, Costa Sponte și Simona Halep au fost văzuți de mai multe ori împreună. La vremea respectivă, cei doi erau mereu surprinși în ipostaze foarte apropiate. În presă s-a vorbit despre o poveste de dragoste între cei doi, însă niciunul nu a făcut vreo declarație în acest sens. Totuși, bunica Simonei s-a grăbit să confirme totul și, mai mult, era convinsă că Simona și Costa se vor căsători.

Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit libertatea.ro, comentând relația Simonei cu Costa.

Nunta nu a mai avut loc, după ce Costa Sponte a ales să plece de acasă

Potrivit unei dezvăluiri făcute de cancan.ro, relația dintre Costa Sponte și Simona Halep s-a rupt în momentul în care bărbatul a întâlnit o tânără de 20 de ani, pe nume Bianca, alături de care a început o relație. Ulterior, Costa Sponte și tânăra respectivă s-au și căsătorit, în 2019,

Simona s-a dedicat exclusiv tenisului, reușind performanțe extraordinare, iar ulterior l-a cunoscut pe Toni Iuruc, cel care avea să îi devină soț în urmă cu un an.

Toni Iuruc a părăsit căminul conjugal după ce a aflat că este înșelat. Adevărul despre mariajul eșuat al omului de afaceri.

Costa Sponte este un om de afaceri de succes

La fel ca și tatăl său, Costa Sponte este implicat în domeniul afacerilor și a strâns o sumă impresionantă de bani de-a lungul ultimilor ani. Recent, el a decis să investească o bună parte din bani într-un adevărat palat din Pipera, unde se învecinează cu Gigi Becali.

În prezent, Costa împreună cu soția lui locuiesc în impunătoarea vilă din Pipera. Construcția are mai multe etaje, deține o piscină de lux, dar și un teren impresionant în împrejurimi. Întreaga proprietate este evaluată la câteva milioane de euro.

Costa Sponte s-a făcut remarcat în ultimii ani prin mai multe investiții extravagante. Câteva dintre acestea au fost reprezentate de mașini de lux. În garajul omului de afaceri se regăsesc bolizi de aproape 500.000 de euro. Ultima bijuterie pe care a achiziționat-o Costa Sponte fiind un Lamborghini Urus, al cărui preț de catalog este de 350.000 de euro.