Mititelu l-a făcut praf pe Gigi Becali. ”Degeaba avem miliarde și umblăm cu soborul de preoți dacă nu suntem oameni”

Ioan Valentin Oprea 30.05.2023, 14:43
Mititelu l-a făcut praf pe Gigi Becali. ”Degeaba avem miliarde și umblăm cu soborul de preoți dacă nu suntem oameni”

Adrian Mititelu bagă mâna adânc în buzunar, înainte de barajul pentru Conference League, cu CFR Cluj. Patronul grupării din Bănie le-a promis o primă consistentă lui Bauza şi compania, în cazul în care aceştia vor obţine biletele pentru Europa.

Mititelu nu a dat detalii despre suma pe care este gata  să o vireze în contul „juveţilor”, însă a dat asigurări că elevii lui Nicolo Napoli au intrat deja în febra meciului. În timp ce străinii din lot aşteaptă cu calm duelul cu echipa lui Dan Petrescu, jucători români aflaţi sub comanda lui Napoli sunt, în schimb, mult mai încrâncenaţi.

Echipa are primă pentru calificare, una foarte importantă. Atmosfera este tensionată, în sensul că este concentrare mare, ca înaintea unui meci foarte important. Este multă tăcere acum. Mai ales la români văd concentrarea asta, străinii știți că sunt mai calmi, au altă mentalitate. Românii au intrat deja în tensiunea meciului”, a declarat Mititelu, într-o intervenţie la emisiunea „Fanatik Superliga”.

Îl ceartă pe Becali

Mititelu îl ceartă pe Gigi Becali pentru modul în care s-a comportat cu Andrea Compagno şi exlcude alte transferuri pe ruta FCU Craiova – FCSB. Şeful trupei de pe „Ion Oblemenco” afirmă, pe un ton răspicat, că nu va sta la discuţii cu Becali, indiferent de sumele mari de bani pe care le va oferi acesta pentru jucătorii oltenii.

Eu cu Gigi nu am fost prieten niciodată, am spus că nu mă mai interesează oferte de la el, să își țină miliardele acolo, să facă ce vrea cu ele. Poți avea câte miliarde vrei, dacă nu ai omenie, nu faci nimic în viață. Nu mă interesează nicio ofertă de la Gigi Becali, indiferent despre ce sumă sau jucător e vorba. Sunt tare dezamăgit de cum s-a comportat cu Compagno”, a spus, pe un ton tranşant, Mititelu.

Campagno se va supune deciziei lui Becali

Chiar dacă Andrea Compagno s-a arătat interesat să îşi continue aventura de la FCSB, Gigi Becali vrea să scoată profit de pe urma acestuia şi să îl vândă peste hotare. La finalul partidei cu Rapid, din ultima etapă a playoff-ului, atacantul în vârstă de 27 de ani nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect. Vârful din „Cizmă” s-a limitat să spună că a luat seamă de dorinţa patronului şi se va supune acesteia.

Se vede că degeaba avem miliarde și umblăm cu soborul de preoți după noi, dacă nu suntem oameni, nu avem echilibru și corectitudine. Nu facem nimic. Nu am vorbit direct cu Compagno, că nu îmi permit să vorbesc cu jucătorii de la alte echipe. În schimb, am o relație bună cu bunicul lui și cu prietenii lui din Craiova. Dar se vede pe fața lui că este foarte dezamăgit, pentru că atunci când ratează un obiectiv, se consumă mult, dar cred că este vorba și de unele declarații. Asta cred eu, nu mi-a zis băiatul sau ceva”, a adăugat Mititelu.

Urmăriți Playsport.ro și pe