Momente de groază pentru Emma Răducanu. Hărțuită constant de un individ care a ajuns de 3 ori la casa ei

Ștefănescu Dragoș / 29.01.2022, 11:38
Momente de groază pentru Emma Răducanu. Hărțuită constant de un individ care a ajuns de 3 ori la casa ei

Emma Răducanu a devenit una dintre vedetele tenisului mondial după ce a cucerit anul trecut titlul la US Open. Succesul i-a adus însă sportivei și unele neplăceri. Emma Răducanu a dezvăluit că a trăit momente de groază din cauza unui bărbat care o hărțuiește constant.

Emma Răducanu, momente de groază

Emma Răducanu (18 WTA) a reușit anul trecut o peformanță uluitoare, cucerind titlul la US Open. Succesul de la turneul american i-a adus tinerei sportive recunoașterea mondială.

Din păcate, notorietatea de care se bucură i-a adus Emmei Răducanu și neplăceri. Aceasta a dezvăluit recent în fața judecătorilor că a fost hărțuită de un bărbat de 35 de ani, care a venit la casa ei din Londra de 3 ori. Presa din Anglia dezvăluie că sportiva este hărțuită de un fost curier. Acesta a fost găsit vinovat vineri, în urma unui proces, urmând a-și afla pedeapsa peste o lună.

Potrivit informațiilor din timpul procesului, Emma le-a spus recent polițiștilor că „se uită constant în spate” de teama bărbatului. Sportiva a povestit mai multe episoade uluitoare, explicând că nu se mai simte în siguranță în casă, scrie Daily Mail.

După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată.

Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, le-a spus Emma Răducanu, luna trecută, polițiștilor.

Emma Răducanu, afectată de eliminarea de la Australian Open

Emma Răducanu (18 WTA) a pierdut dezamăgitor în turul secund la Australian Open 2022, scor 4-6, 6-4, 3-6 cu Danka Kovinik (98 WTA).

După eliminarea prematură de la Australian Open, Emma a ales să nu participe la turneele de la Dubai și Doha din luna februarie, acolo unde sunt înscrise majoritatea tenismenelor de top. Atât de tare a afectat-o faptul că a părăsit prematur turneul australian.

Chiar dacă nu va evolua la turneele de la Dubai și Doha, Emma Răducanu și-a anunțat prezența la un turneu WTA 250 din Mexic. Este vorba despre competiția care se va desfășura la Guadalajara, în perioada 21-27 februarie. Ulterior, respectiv în martie 2022, britanica va putea participa și la competiția WTA 250 de la Monterrey, premergătoare super-turneelor de la Indian Wells și Miami.