Momente grele pentru soția lui Benny Adegbuyi, după accidentul auto pe care l-au avut: „A suferit o pareză”

Alex Cazacu 23.09.2023, 11:21

În primăvara anului curent, Benny Adegbuyi și soția lui au fost implicați într-un accident pe A2. În urma acestuia, partenera luptătorului a suferit o ruptură de humerus, iar acum se recuperează după intervenția chirurgicală. Se pare că a rămas cu sechele după operația respectivă.

Soția lui Benny Adegbuyi trece prin momente grele, după accidentul rutier pe care l-a avut în primăvară

La începutul lui aprilie, Benny Adegbuyi și partenera lui de viață au fost implicați într-un accident rutier pe A2. Mașina condusă de luptător a intrat într-un parapet. Autoturismul a suferit avarii serioase, însă cei doi au scăpat cu viață, din fericire.

La vremea respectivă, Benny a explicat cum s-a produs accidentul. Kickboxerul a preecizat că mergea regulamentar pe a doua bandă, în timp ce un autoturism de pe banda 1 a intrat brusc în fața lui. Pentru a evita coliziunea, sportivul a fost nevoit să tragă tare de volan, mașina ajungând astfel în parapet.

Mână femeii nu s-a refăcut complet

În urma accidentului, soția lui Benny Adegbuyi a suferit o leziune la mână. După ruptura de humerus a fost necesară o intervenție chirurgicală. Ei bine, în timpul operației, femeia a suferit o pareză de nerv radial. Așa se fac că, la câteva luni bune de la accident, mâna soția sportivului încă se recuperează.

Momente grele pentru soția lui Benny Adegbuyi, după accidentul auto pe care l-au avut
Momente grele pentru soția lui Benny Adegbuyi, după accidentul auto pe care l-au avut

Chiar și în această situație, Benny se arată recunoscător lui Dumnezeu pentru că el și partenera lui au scăpat cu viață din accident. După cum spuneam și în rândurile anterioare, mașina în care se aflau cei doi a fost făcută praf.

”Din păcate face recuperare, iar mâna nu este refăcută 100%, chiar dacă au trecut 4 luni de zile. În momentul acela am încercat să evităm să vorbim public, eu nu caut atenție. Din păcate, a avut o ruptură urâtă de humerus, a fost nevoie de o intervenție chirurgicală, iar în timpul operației a suferit o pareză de nerv radial, pe care încă o recuperează.

Da, Dumnezeu ne-a iubit, mașina a fost daună totală, în continuare ne iubește ,chiar dacă de multe ori ne mai pune la încercare. Este o problemă minoră pentru catastrofa care se putea întâmpla”, a spus Benny, potrivit celor de la Spynews.ro.

La scurt timp după accident, Benny mărturisea că a fost la un pas de tragedie. Tot atunci, kickboxerul transmitea un mesaj pentru toți șoferii, precizând că neatenția la volan poate duce la o tragedie.

Urmăriți Playsport.ro și pe