Momentele delicate prin care a trecut Cătălina Ponor. Fosta sportivă a fost părăsită înainte de nuntă

Catinca Giosanu 20.03.2023, 19:00

Fosta gimnastă Cătălina Ponor, care va împlini în vară frumoasa vârstă de 36 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă înainte să îl cunoască pe actualul ei soț. Marea noastră campioană a fost părăsită de iubit înainte să ajungă la altar. Ea nu se aștepta să i se întâmple una ca asta și a suferit cumplit în urma separării.

Drama campioanei Cătălina Ponor

Cătălina Ponor poate spune acum că este o femeie împlinită. Fosta gimnastă română, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, și-a întemeiat o familie alături de regizorul Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani. Cei doi au devenit părinți la finalul anului trecut și sunt foarte fericiți împreună.

Cuplul are un băiețel, în vârstă de trei luni, iar de Ziua Femeii fosta gimnastă a publicat o serie de imagini emoționante surprinse alături de fiul ei.

Care a fost motivul real al despărțirii

Fosta mare sportivă nu a fost întotdeauna atât de fericită. Înainte să își unească destinul cu actualul ei soț, Cătălina Ponor a trăit o poveste de dragoste alături de Tommy Ramos. Nimeni nu știa că timpul petrecut lângă faimosul gimnast avea să fie cea mai neagră perioadă din viața sa. Bărbatul a părăsit-o înainte să ajungă la altar.

Cei doi aveau vise mărețe, dar celebra sportivă a fost părăsită într-un moment în care se aștepta mai puțin. trecut printr-o traumă după despărțirea de cel cu care visa să își petreacă restul vieții.

A fost lăsată pentru o voleibalistă celebră

Cătălina Ponor a recunoscut că a suferit enorm după despărțirea de Tommy Ramos, bărbat pe care campioana noastră l-ar fi cunoscut în vara anului 2012. Ea a simțit nevoia să stea singură o perioadă. Și asta, pentru că avea nevoie să își pună ordine în gânduri.

Fosta gimnastă avea și un tatuaj care îi amintea de celebra relația cu Ramos, dar l-a eliminat după ce a decis să rupă legătura cu acesta.

Gimnastul a părăsit-o pe româncă pentru o voleibalistă superbă din Puerto Rico. Tommy Ramos chiar și-a făcut publică povestea de iubire cu Vilmarie Mojica.

Am vorbit despre căsătorie cum discută orice cuplu de îndrăgostiţi. Nu am fixat o dată, dar Tommy e spontan, inventiv, poate-mi face o surpriză plăcută!”, spunea în urmă cu ceva timp Cătălina Ponor despre relația cu gimnastul Tommy Ramos.

Românca a făcut pasul spre o nouă relație abia după trei ani de la ruptura de Tommy, care a părăsit-o când nici nu se aștepta. Acum, însă, fosta mare gimnastă radiază de fericire și nu ar renunța pentru nimic la bărbatul cu care are un băiețel de doar trei luni.

Urmăriți Playsport.ro și pe