Motivul despărțirii dintre Andreea Antonescu și jurnalistul sportiv. Artista a făcut dezvăluiri incendiare

Alex Matei 25.03.2023, 08:52
Motivul despărțirii dintre Andreea Antonescu și jurnalistul sportiv. Artista a făcut dezvăluiri incendiare

Andreea Antonescu a vorbit despre despărțirea de jurnalistul sportiv Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate imediat după ce au devenit părinți. Artista și-a anunțat fanii de hotărârea luată pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu trăiau o poveste de dragoste de la începutul anului trecut. Acum, vedeta a făcut mărturisiri despre relația pe care o avea cu jurnalistul sportiv.

 

Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie.

Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este, a spus Andreea Antonescu în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”.

Cine este Victor Vrînceanu

Fost jurnalist la Gazeta Sporturilor și PRO Sport, Vrînceanu a ocupat în ultimul an și jumătate funcția de redactor-șef la cancan.ro. Vrînceanu era și prezentator al talk-show-ului realizat de PRO Sport. A renunțat la presă pentru a se dedica afacerilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe