Motivul pentru care Gigi Becali a scos din buzunar 2.000 de euro după ce a făcut accident cu o femeie din Servicii: „Era ofițer! A raportat”

Catinca Giosanu 27.09.2023, 13:28
Motivul pentru care Gigi Becali a scos din buzunar 2.000 de euro după ce a făcut accident cu o femeie din Servicii: „Era ofițer! A raportat”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a povestit cum a scos din buzunar 2.000 de euro, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Milionarul din Pipera se ciocnise cu o femeie din Servicii, iar aceasta a raportat incidentul.

Gigi Becali, dezvăluiri de senzație

Zilele trecute s-a speculat că finanțatorul celor de la FCSB ar fi fost implicat într-un accident rutier, după ce o șoferiță nu ar fi păstrat distanța regulamentară și ar fi lovit mașina latifundiarului din Pipera.

În ciuda zvonurilor care circulă în social media, omul de afaceri a negat informația. El susține că nu a simțit ca mașina lui să fi fost lovită. Cu toate acestea, a adus aminte de un alt accident în care a fost implicat în decursul acestui an.

„Era ofițer! A raportat”

Patronul formației roș-albastre a mai spus că și-ar fi asumat vinovăția și chiar i-ar fi reparat mașina doameni care a provocat, de fapt, accidentul cu pricina.

Hai să-ți spun încă ceva. Treceam cu mașina. Vine o femeie din intersecție și intră în mine. Acum vreo trei, patru luni. A început femeia să plângă: ‘Vai, ce am făcut, ce am dres!’. Tremura. Era la niște Servicii, era ofițer, zicea că trebuie să raporteze la serviciu.

I-am zis: ‘Bine, uite cum facem. Nu mai știe nimeni’. Am chemat de la mine de la Palat șoferi, au luat mașina ei, au dus-o la reparat la un garaj. I-am plătit eu reparația și pentru a mea n-am pus-o să dea niciun ban. Dacă chemam Poliția, trebuia să constate, dar ea zicea că trebuie să raporteze, să nu se supere șefa ei. Și a raportat.”, a spus Gigi Becali în emisiunea lui Horia Iovanovici de la Fanatik.

Gigi Becali nu se aștepta ca femeia să raporteze incidentul, dar a înțeles de ce a procedat așa și nu s-a supărat pe ea.

I-am dat și sofer să o ducă acasă. Am și plătit! Mașina ei era în praf, avea o mașină mică, m-a costat vreo 2.000 de euro. Mașina mea o plătește ăsta… m-am dat că sunt eu vinovat! Femeia zicea: ‘Am auzit de dumneata, dar chiar așa?!’. Chiar așa! Dacă pot să te ajut pe tine… eu sunt om puternic. La oamenii puternici nu contează asta. Eu mă aplec la ăia slabi și le pup picioarele, iar la ăia tari le rup capul.”, a continuat latifundiarul din Pipera.

Urmăriți Playsport.ro și pe