Motivul pentru care Ionuț Iftimoaie e atacat de Carmen Grebenișan. Ce au avut de împărțit cei doi: „Tot zicea că nu vrea”

Alex Cazacu 01.06.2023, 14:33

Ionuț Iftimoaie și Carmen Grebenișan au făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023. Deși au luptat împreună, influencerița a fost deranjată de comportamentul fostului luptător. Carmen a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță și a dezvăluit cine a deranjat-o cel mai tare în Republica Dominicană.

Carmen Grebenișan, despre comportamentul unor foști concurenți de la Survivor

Carmen Grebenișan a rezistat în competiția de la Pro TV până în marea finală. În urma voturilor, ea a fost eliminată, ocupând astfel locul 3 la Survivor România 2023. Recent, influencerița a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță.

După mai bine de cinci luni de zile petrecute în jungla Dominicană, Carmen Grebenișan se simte o adevărată învingătoare, chiar dacă nu a reușit să iasă pe primul loc. În platoul emisiunii lui Măruța, vedeta a răspuns la mai multe întrebări inedite, printre care și cea cu privire la cine a enervat-o cel mai tare.

„O să zic. Cred că a fost și evident, s-a văzut. Cel mai tare mă enervau persoanele care au un comportament evaziv și nu zic lucrurilor pe nume. Eu sunt o persoană care atunci când vede ceva zice. Și știam că și alții văd și întrebam: «Ionuț, vezi și tu ce văd și eu?”, a spus Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan: „Nu m-a enervat persoana, ci comportamentul”

Se pare că Grebenișan își dorea ca Ionuț Iftimoaie să ia atitudine în diferite situații apărute în tabăra lor și să își spună părerea. Fosta concurentă de la Survivor 2023, mărturisește că a fost deranjată de comportamentul lui Ionuț în competiție.

Pe de altă parte, Carmen susține că Ionuț a fost un om exemplar și că ajuta pe toată lumea, chiar dacă comportamentul acestuia a enervat-o.

„Nu m-a enervat persoana, ci tipul de comportament. O persoană anume nu mă poate enerva 100%, doar o reacție sau un comportament. În rest, el a fost un om exemplar. Adică era un om care susținea pe toată lumea, era bun, nu pot să zic că m-a enervat. Doar că atunci când trebuia să zică lucrurilor pe nume nu zicea și pe mine mă enervează chestia asta. Nu era tot timpul vocal. El tot zicea că nu vrea să se certe”, a adăugat fosta concurentă de la Survivor 2023.

În încheiere, reamintim că în finala Survivor au ajuns Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa. După cum spuneam, Carmen a fost prima eliminată, iar bătălia finală s-a dat între Krișan și Ursa. Acesta din urmă a câștigat trofeul emisiunii, dar și cei 100.000 de euro puși la bătaie.

Urmăriți Playsport.ro și pe