Mutu și-a „tras” iubită de 17 ani. Imagini demențiale cu noua cucerire a lui Mario | Galerie FOTO

Giosanu Catinca 04.10.2022, 11:06

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără pe care a cunoscut-o prin intermediul rețelelor sociale.

Moștenitorul fostului selecționer al naționalei U21 e îndrăgostit până peste cap. Cine este și cu ce se ocupă viitoarea noră a tehnicianului român.

Mario Mutu, îndrăgostit lulea

Băiatul pe care Adrian Mutu îl are cu Alexandra Dinu s-a afișat deja pe Instagram cu noua iubită, despre care a spus, în cadrul unui interviu, că este cântăreață.

Mario Mutu a declarat că relația pe care o are cu tânăra pe care a cunoscut-o prin intermediul platformei Instagram este cât se poate de serioasă. Părinții lor s-au cunoscut deja.

Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață, mai focoasă. Am zis: ‘Hai să văd și eu ce e de ea.’ O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună.”, a spus fiul antrenorului celor de la Rapid.

Fiul fostului selecționer, despre relația cu noua parteneră

Cei doi amorezi petrec foarte mult timp împreună. Ei locuiesc în aceeași casă, iar fiul lui Adrian Mutu susține că are o relație bună cu familia iubitei sale.

Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile. A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum”, a explicat Mario Mutu, pentru Fanatik.ro.

”Am fost împreună toată viața sufletește”

Mara este pasionată de muzică, dar se află la început de drum. Ea are toată susținerea lui Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu.

Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus.”, a mai spus tânărul.

Focoasa blondină se simte extraordinar de bine în compania lui Mario Mutu. Ea a dezvăluit cum a fost începutul relației lor.

Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani.”, a completat artista.