Nadia Comăneci a dezvăluit ce i-a zis Novak Djokovic când a luat-o de mână după semifinala de la Roland Garros: „În limba română”

Alex Cazacu 10.06.2023, 09:37

Nadia Comăneci a fost prezentă la cele mai importante meciuri ale turneului Roland Garros. Fosta gimnastă a asistat și la partida dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, în urma căreia, sârbul și-a asigurat prezența în finală. După meci, românca a ținut să-l felicite pe Djokovic pentru victorie. Iată ce i-a spus tenismenul Nadiei Comăneci.

Nadia Comăneci a dezvăluit ce i-a zis Novak Djokovic după semifinala de la Roland Garros

Nadia Comăneci s-a numărat printre celebritățile prezente în arenă la partida dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz. După cum vă spuneam, meciul s-a încheiat cu victoria sârbului. Una dintre cele mai bune gimnaste din toate timpurile, Nadia a vorbit despre partida respectivă, precizând că îl cunoaște pe Djokovic de mai mult timp.

„A fost un meci superb. Greu de descris în cuvinte. Doi jucători excepționali. M-am bucurat mult pentru Novak pe care- l știu de multă vreme”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit celor de la ProSport.

Imediat după ce tenismenul sârb a părăsit terenul de joc, Nadia a ținut să îl felicite personal pentru victoria obținută în fața lui Alcaraz. „I-am transmis felicitări și mi-a răspuns în limba română: „ce faci?” „Bine?”, a adăugat Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a dezvăluit ce i-a zis Novak Djokovic după semifinala de la Roland Garros
Nadia Comăneci a dezvăluit ce i-a zis Novak Djokovic după semifinala de la Roland Garros

Nadia Comăneci, despre Ion Țiriac și Ilie Năstase

Conform sursei citate anterior, Ion Țiriac plătește în jur de 80.000 euro anual pentru loja lui de la Roland Garros. De partida dintre Djokovic și Alcaraz , fostul tenismen i-a avut ca invitați în lojă pe Nadia Comăneci și Ilie Năstase.

Cei trei foști mari sportivi ai țării noastre s-au numărat printre invitații de top la recepția organizată de reprezentanții Hall of Fame, pentru marile celebrități ale tenisului internațional. Nadia Comăneci s-a arătat entuziasmată să revadă nume importante din tenis. Fosta gimnastă a precizat că românii trebuie să se mândrească de faptul că Țiriac și Năstase se numără printre acești sportivi celebri.

„A fost emoționant să revăd atâtea nume importante din tenisul mondial, care au scris istorie. Noi ca români trebuie să ne mândrim că Ion Țiriac și Ilie Năstase se numără printre aceste personalități planetare”, a adăugat Nadia Comăneci.

În finala celui de-al doilea Grand Slam din acest an, Novak Djokovic îl va întâlni pe Casper Ruud. În vârstă de 36 de ani, Djokovic poate deveni cel mai titrat jucător din istorie. Asta dacă va reuși să cucerească al doilea său trofeu pe zgura de la Roland Garos. În acest caz, sârbul ar fi primul tenismen care cucerește 23 de turnee de Grand Slam. Deocamdată, el este la egalitate cu Rafa Nadal.

Urmăriți Playsport.ro și pe