„Ne-a salvat în multe meciuri!”. Charalambous l-a iertat pe omul care a îngropat echipa sa în Ardeal

George Drafta 21.09.2023, 22:46
„Ne-a salvat în multe meciuri!”. Charalambous l-a iertat pe omul care a îngropat echipa sa în Ardeal

FCSB s-a mulţumit cu un singur punct din jocul disputat pe terenul celor de la Hermannstadt.

Diferenţa a fost făcută după o oră de joc, atunci când Dawa a comis o eroare care a fost dublu penalizată de centralul Flueran. Camerunezul a fost eliminat, iar gazdele au obţinut penaltyul în urma căruia a fost stabilit rezultatul final. Momentul nu l-a supărat peste măsură pe tehnicianul roş-albaştrilor care l-a cauţionat pe fotbalistul de 27 de ani graţie prestaţiilor sale precedente.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„A fost o greşeală care se poate întâmpla în fotbal, Dawa a făcut un sezon foarte bun, ne-a salvat în multe meciuri. Am o părere bună despre ce a făcut el până acum. Am schimbat cuplul de fundaşi centrali, avem trei meciuri într-o săptămână, jucătorii nu sunt roboţi, nu ştim ce s-ar fi întâmplat dacă juca altcineva. A fost un meci nebun astăzi, nu am început bine prima repriză.

Însă am marcat destul de repede un gol egalizator care ne-a dat încredere, schimbările au ajutat foarte mult. A fost un efort deosebit în inferioritate numerică, egalul este un rezultat corect. Am păstrat scorul, sunt mândru de jucătorii mei, trebuie să ne refacem, ne aşteaptă un alt meci peste 2-3 zile”, a declarat antrenorul celor de la FCSB după ultimul fluier.

Compagno a ajuns la FCSB în urmă cu un an © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dublă după jumătate de an

Compagno a izbutit să înscrie pentru prima oară două goluri într-un meci după o pauză de aproape 7 luni. Ultima oară reuşise performanţa în faţa Petrolului, în luna martie.

„Am fost întrebat de ce nu înscrie Compagno, am spus că lucrează pentru echipă şi golurile vor veni. Andrea este un jucător care îşi ajută foarte mult coechipierii şi asta este tot. Trebuia să schimbăm ceva la pauză, anumiţi jucătorii au nevoie de un respiro, în repriza a doua s-a văzut că decizia este bună”, a completat Compagno.

Urmăriți Playsport.ro și pe