Nebunie la Dinamo. „Câinii” au realizat mutarea anului: Andre Pinto se alătură „haitei”. VIDEO

Dumitru Adrian / 17.09.2021, 21:23
Nebunie la Dinamo. „Câinii” au realizat mutarea anului: Andre Pinto se alătură „haitei”. VIDEO

În cea mai tulbure perioadă din istoria sa, Dinamo se pregătește să ofere transferul verii. Se vehiculează faptul că șefii „haitei” au bătut palma cu Andre Pinto, 31 de ani, fundaș central, ex-căpitan al lui Sporting Braga.

Pentru cei care nu știu, jucătorul era evaluat de clubul său, în urmă cu doar patru ani, la 45 de milioane de euro!

Andre Pinto urmează să vină la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Se pare că jucătorul a ajuns să negocieze cu Dinamo datorită relațiilor pe care le are Iuliu Mureșan. În ultimul sezon, Andre Pinto a evoluat la Farense, liga secundă din Portugalia. A jucat, însă, în doar 12 partide, notează Fanatik.ro.

Pinto a fost la academia lui FC Porto de la 9 ani. Din păcate pentru portughez, nu a jucat în vreun meci oficial pentru echipa mare.

Traseul lui Andrei Pinto. De la refuzul lui Porto, la transferul la Sporting

Care a fost traseul lui Pinto, refuzat de Porto? După ce a fost împrumutat la echipe mai mici din Portugalia, acesta s-a transferat la Panathinaikos, unde a jucat două sezoane. În 2014 revine în Portugalia.

Braga îi oferă, în acești 3 ani și jumătate, inclusiv banderola de căpitan. A fost dat afară de la prima echipă în aprilie 2017 și a semnat cu Sporting, unde a avut o clauză de 45 de milioane de euro. În august 2019 a mers la Al Fath, în Arabia Saudită, dar a rezistat doar câteva luni, semnând apoi cu Farense.

De ce sunt apele tulburi la Dinamo

Dinamo se află în plin război cu Dario Bonetti (60 de ani). Tehnicianul e supărat după ce a fost îndepărtat de la Dinamo și refuză să semneze rezilierea contractului.

Situația i-a blocat pe șefii lui Dinamo, care n-au putut avansa în negocierile cu Miriuță, Dusan Uhrin și Rednic.