Nepotul lui Gigi Becali, reacție șocantă după ce Stephan Pelger s-a sinucis: „Toate putorile au depresie”

Alex Cazacu 10.06.2023, 15:59
Nepotul lui Gigi Becali, reacție șocantă după ce Stephan Pelger s-a sinucis: „Toate putorile au depresie”

Zilele trecute, Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în atelierul său din Sectorul 2 al Capitalei. Potrivit informațiilor apărute în mediul online, creatorul de modă a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. Corpul neînsuflețit al designerului a fost găsit chiar de către un vecin. Decesul lui Pelger a stârnit multe controverse, însă nu l-a impresionat deloc pe nepotul lui Gigi Becali.

Nepotul lui Gigi Becali, reacție uluitoare după ce a aflat că Stephan Pelger s-a sinucis

Stephan Pelger (44 de ani) a fost găsit spânzurat într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei. Se pare că designerul ar fi suferit de insomnii și depresie. Chiar el afirma în urmă cu câteva luni că tocmai ieșise de la o clinică de dezintoxicare, unde s-a internat din proprie inițiativă.

Moartea celebrului creator de modă a stârnit, după cum spuneam, un val de reacții. Cu toate acestea, Lucian Becali nu a fost deloc impresionat de gestul făcut de Pelger. Ba chiar mai mult de atât, nepotul lui Gigi Becali a avut o reacție șocantă după sinuciderea designerului român.

„Toți depresivii, aka drogații își pun ștreangul, nene, bă băieți dacă ați munci ceva cu adevărat n-ați avea timp de dependente de droguri, după care vezi doamne voi „cădeti în depresie”!  Munca vindecă depresia, 100%! Toate putorile au „depresie”, mă, sărăcuții de ei, de la atâta lene și droguri fac depresie! N-am auzit vreun muncitor de la IMGB să facă depresie!”, a scris Lucian Becali pe Facebook, potrivit româniatv.net, însă postarea a fost ștearsă ulterior.

Nepotul lui Gigi Becali, reacție șocantă după ce Stephan Pelger s-a sinucis
Nepotul lui Gigi Becali, reacție șocantă după ce Stephan Pelger s-a sinucis

Stephan Pelger, despre lupta cu depresia

După cum am menționat și în rândurile anterioare, Stephan Pelger se lupta de mult timp cu depresia și insomniile. Nu de puține ori, regretatul designer a vorbit despre această boală. La începutul anului curent, creatorul de modă mărturisea că de ani de zile nu mai putea dormi nopțile.

În cadrul unui interviu, el spunea că suferă de depresie de la vârsta de 10 ani. De-a lungul anilor, Stephan a fost internat de mai multe ori în centre de psihiatrie. Pe când avea doar 10 ani a fost internat la noi în țară, apoi la Viena, München și din nou la București.

„Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Eram bine aparent, dar seara când te duci acasă … Ideea este în felul următor: că e un subiect tabu, nimeni nu vorbește de depresie, nimeni nu vorbește de tristețe, de singurătate.

Poate li se pare celor care se uită la noi că suntem superficiali, că trăim într-o bulă, mergem la emisiuni, mergem pe covor roșu, mergem la evenimente, dar chestiile astea atât de puțin contează. Adică atât de puțin contează”, spunea designerul, la Antena Stars.

Urmăriți Playsport.ro și pe